Malaezu.ro

Hainele cele noi ale blogului

A fost oleacă de liniște p-aici în ultima vreme, în sensul că dacă ați dorit să intrați pe blog ați fost întâmpinați de un mesaj d-ăla cu „urmează să se întâmple ceva mișto!„. Long story short, după vreo patru ani de când mi-am cumpărat domeniul ăsta, pentru prima oară (prima oară! în patru ani!) m-am decis să-i schimb hainele; tema, cum ar veni.

Eu îs mai sentimental din fire, astfel că n-am reușit să mă despart de culorile în jurul cărora am construit vechiul palat, așa că după cum bine vedeți de jur împrejur, pereții-s vopsiți cam la fel; cu mici modificări. Diferă puțin (mai mult) decorul, da’ eu acum sper c-o să vă placă. Știți cum e, urmează să-mi ziceți voi ce-i bine, ce-i nasol, apoi încerc eu să mă adaptez.

Lucrările nu-s chiar finalizate momentan, astfel că blogul meu e un fel de Mega Mall al online-ului, pornit la drum înainte să plece muncitorii de pe șantier. Sper că nu-i nimeni printre voi care să folosească Mozilla Firefox, căci mai are un mic defect ce trebuie remediat acolo; da, știu, acum o să intre lumea pe Firefox doar de curiozitate, aia e. În rest eu l-am tot luat la puricat să m-asigur că n-are probleme majore, dacă mai găsiți voi ceva de comentat, primesc eu șuturile în fund.

Mulțumirile de rigoare merg, cu vârf și-ndesat, la stimabilul Florian Chivu, care-a stat în ultima perioadă și mi-a suportat fiecare capricpiu și-a modificat fiecare virgulă pe care o doream eu ajustată. Căci eu eram un fel de zen al internetului și-l bombardam pe om cu mesaje pline de calm în care spuneam că totul e perfect așa, dar te rog să mai schimbi aia, și aia, și p-ailaltă. Malaezii ăștia…

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

3 Comments

 1. Emil Calinescu

  31 iulie 2015 - 12:11 pm
  Răspunde

  Ti-a modificat fiecare virgula? Adica tu nu stii sa stergi o virgula dintr-un text? 😕

  • Alexandru Ion

   31 iulie 2015 - 12:24 pm
   Răspunde

   Eu folosesc Grapinizer ca să mă ajute să scriu corect. :))

 2. Șerban

  31 iulie 2015 - 3:38 pm
  Răspunde

  Mărește corpul textului din articol, fă ceva cu bara laterală (adaugă padding și eventual unește secțiunile), culoarea hover de la meniul DESPRE MINE/BLOGROLL/CONTACT ar trebui să fie aceeași cu banda de sus sau negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.