Malaezu.ro

Weekendul ăsta raportez despre starea iernii de la Pârâul Rece

Ceea ce vedeți în poza de mai sus este iarna în toată splendoarea ei, așa cum arăta în urmă cu câteva zile la Pârâul Rece. Și pentru că au trecut deja două săptămâni de când m-am întors din Țara Hațegului, momentul e cu atât mai potrivit pentru o nouă călătorie.

Astfel că joi mă voi îndrepta către Pârâul Rece pentru Biz Social Media Snow Camp, a doua ediție a taberei de iarnă la care particip și a treia în total, după cea din vară. Îmi aduc aminte că acum un an a nins abia în prima seară acolo, într-o perioadă în care oamenii din București nu prea știau ce-i aia zăpadă pentru sezonul în curs. Acum, pare-se din poze, iarna e deja acolo.

Pentru cei care nu știu, Biz SMS Camp e un eveniment în regim de tabără organizat de Revista Biz de două ori pe an, o dată iarna și o dată vară, care reunește preț de patru zile bloggeri, oameni din agenții și reprezentanți ai brandurilor cu gândul că nu se știe niciodată de unde se poate ivi vreo colaborare.

Ceea ce face Biz SMS Camp să se diferențieze de restul conferințelor din timpul anului e tocmai posibilitatea asta de a sta împreună sub același acoperiș pentru mai multe zile (și nopți). Așa ajungem să ne cunoaștem mai bine între noi, avem timpul necesar de a vorbi cu mai toată lumea (chiar dacă după fiecare tabără apare senzația aia că n-ai vorbit cu câți oameni ți-ai fi dorit) și, dincolo de partea în care petrecem și bem împreună, avem ocazia să mai plănuim diverse chestii.

Dacă nu v-am convins cu povestea asta, am să las aici și lista cu activările care mi-au plăcut la ediția din vară. Pentru că și astea sunt o parte din farmecul taberei: provocările pe care le lansează brandurile partenere pentru a asigura distracția indiferent că-i vorba de o petrecere în miez de noapte sau de momentele în care suntem nevoiți să ne trezim mult prea de dimineață.

În rest, na, eu abia aștept! Lucrurile par a se așeza pentru o tabăra foarte mișto.

Foto: Laurențiu Cocoș

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.