Malaezu.ro

În caz că nu știați… Viața bate filmul!

Filmul lui Peter Bogdanovich ilustrează încurcătura perfectă, prezentând un mediu în care toate personajele ajung să interacționeze între ele, pentru ca din fiecare relație să nască apoi noi intrigi și controverse. Viața extraconjugală a unui regizor reprezintă punctul de plecare al unei povești despre care poți afirma cu încredere că n-are cum să ti se întâmple ție! Owen Wilson, Imogen Poots, Jennifer Aniston, Kathryn Hahn, Will Forte și Rhys Ifans fac pe rând schimb de parteneri și probleme, generând astfel un haos total.

Regizorul Arnold Albertson (Owen Wilson) se bucură din plin de viața sa extraconjugală în camera unui hotel, sub numele de Derek. Acesta este contextul în care o întâlnește pe Izzy, alias Isabella, alias Glo (Imagine Poots), o damă de companie cu aspirații către o carieră de succes în actorie. Aparentul romantism de care Arnold (sau Derek?) dă dovadă, alături de o sumă impresionantă de bani, îi vor schimba viața domniței, propulsând-o către destiul pe care îl aștepta de-o viață.

Problema cu acel destin este că nu poate fi niciodată simplu, iar în spatele unor vești bune se ascund niște fapte cutremurător de comice. Isabella participă la castingul unei piese de teatru regizate tocmai de (de data aceasta) Arnold, intrând astfel ușor forțat în viața sa, a soției sale, Delta (Kathryn Hahn), dar și a celorlalți membri ai echipei. Așa cum ne așteptam, talentul și experiența de viață a Isabellei îi oferă acesteia șansă unui rol impecabil: acela al unei prostituate.

În paralel, bătrânul judecător Pendergast (Austin Pendleton) își aduce aminte obsesiv de nopțile petrecute în compania lui Glo (adică Izzy, deci Isabella) și caută alinare în cabinetul unui psiholog; asta, desigur, în timp ce angajează un dedectiv particular pentru a o găsi pe domnișoara visurilor sale. Dar domnița este prinsă într-o încurcătură aparte, încercând să-și mascheze trecutul în fața lui Arnold și al Deltei și încercând să-și refacă viața alături de dramaturgul Joshua Fleet (Will Forte).

Vă puteți da seama câte încurcături și intersectări total nepotrivite ale personajelor se pot naște din alăturările prezentate mai sus, însă va trebui să mă credeți pe cuvânt atunci când vă spun că acesta este doar începutul. She’s funny that way reprezintă o comedie pe care să o vezi într-un weekend călduț de mai; o comedie care, deși nu surprinde prin poveste, amuză prin situații.

Cu titlul adaptat Viața bate filmul, comedia lui Bogdanovich ne oferă de asemenea un cameo a lui Quentin Tarantino. În România este distribuită de Ro Image și poate fi văzută în cinematografe începând cu 8 mai.

 

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.