Malaezu.ro

InfoGeek #5: Sebastian Stan vine la București

Cu cât ne afundăm mai tare în 2018, cu atât pare că toate lucrurile încep să-și recapete cursul firesc. PSD a mai dărâmat un guvern și a instaurat unul nou, Marvel se pregătește să mai lanseze încă un film (Black Panther apare pe marile ecrane în februarie), iar Academia și-a anunțat nominalizații pentru Oscaruri rostogolind deja mai multe controverse către public, ca să aibă și internauții subiect de discuție.

1. Sebastian Stan, actorul de origine română de la Hollywood vine la București. Se va întâmpla între 27 aprilie și 3 mai, cu ocazia American Independent Film Festival, acolo unde acesta își va promova cel mai recent film, I, Tonya, unde joacă alături de Margot Robbie; care a și fost nominalizată la Oscar pentru cel mai bun rol feminin. Sebastian Stan și-a făcut un nume la Hollywood în special prin rolul lui Winter Soldier din MCU, unde s-a bătut pe rând cu Captain America și Iron Man. Poți citi mai multe despre și despre sosirea sa în România aici.

2. Metropolis este cel mai nou serial la care lucrează DC Comics. La fel ca-n cazul Gotham, Metropolis dezvăluie povestea orașului lui Superman înainte ca acesta să fie principalul său simbol. Serialul a primit 13 episoade, urmând să debuteze în 2019 în cadrul serviciului de streaming pe care-l dezvoltă DC, iar protagoniști vor fi jurnalista Lois Lane și principalul antagonist al Omului de Oțel, Lex Luthor. Dacă se va aplica aceeași rețetă ca-n Gotham și în cazul Metropolis (și e destul de probabil, având în vedere că-i produs de aceiași oameni), n-o să dureze mult până ce Clark Kent își va face și el apariția. Pe larg, aici.

3. Marvel a lansat la apă primul trailer pentru Ant-Man and the Wasp. Scuze, Marvel, dar nu-s impresionat. Filmul ăsta pare prost. Nici primul Ant-Man nu m-a dat pe spate, motiv pentru care nu înțeleg nevoia și încăpățânarea celor de acolo de a-l continua. Ant-Man and the Wasp e promovat drept prima comedie romantică din MCU, iar trailerul ăsta cu replici de desene animate și cu Hello Kitty nu ajută prea mult. Dar, hei, e un film Marvel, evident că-l vom vedea cu toții! Dacă ești curios ce serete ascunde trailerul ăsta le găsești pe toate aici.

4. HBO a găsit în sfârșit regizor pentru serialul Watchmen. Mă rog, doar pentru primul episod momentan, dar e și ăsta un progres. E vorba de Nicole Kassell, cea care a mai lucrat cu HBO pentru seriile The Leftovers sau Vinyl. Watchmen e unul dintre titlurile despre care se discută de foarte mult timp, au fost o grămadă de zvonuri, iar treptat producția a început să prindă contur, acum e clar că se va face. În continuare rămân foarte multe lucruri ce încă nu se cunosc, dar HBO are nevoie de un tun cu care să recupereze golul lăsat de Game of Thrones de la anul, deci e presiune mare și pe ei. Alte detalii despre știrea asta ai aici.

5. Valiant Entertainment a fost cumpărat de DMG Entertainment. Probabil că numele astea nu înseamnă mare lucru pentru tine, dar ai citit de două ori entertainment într-un articol dedicat geekșilor, deci se prea poate să anticipezi ce va urma. Valiant Entertainment e rivalul mai mic și aproape nebăgat în seamă al coloșilor Marvel și DC Comics. Personajele lor nu-s așa cunoscute, însă odată cu achiziționarea drepturilor de către DMG Entertainment ne putem aștepta la un nou univers cinematografic. Găsești cam tot ce-i de găsit cu privire la tranzacția asta aici, însă mie cel mai mult îmi place poza asta fan-made care îl prezintă pe Vin Diesel în rolul lui Bloodshot, unul dintre cele mai cunoscute personaje Valiant.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.