Malaezu.ro

InfoGeek #6: Facebook se pregătește să-și lanseze propriile seriale

Am văzut și asistat în ultimele zile la mai multe discuții referitoare la platformele de streaming, în special în contextul în care Disney se pregătește să-și lanseze propriul serviciu în acest sens. Nu știu dacă-i o coincidență sau nu, dar InfoGeek-ul de azi e și despre asta, că vorbim despre noi producții cu care atacă piața Netflix, Amazon și, surpriză, Facebook; se pare că după ce s-a plictisit să închidă conturi aiurea Mark a simțit miros de sânge pe piața serialelor.

1. Facebook va lansa o dramedie de 10 episoade cu Elizabeth Olsen. Tot ea va fi și producătorul executiv al serialului, iar tu probabil c-o știi din Avengers, acolo unde joacă rolul Wandei Maximoff. N-avem încă un titlu pentru seria asta, dar știm că fiecare episod va avea 30 de minute. Facebook vizează niște conținut original pe care să-l încarce în Facebook Watch, practic zona asta a rămas singura neacoperită de rețeaua lui Zuckerberg, care are cam orice altceva. Pe lângă asta Facebook mai vrea să facă un remake al unei webserii norvegiene și un basm horror numit Sacred Lies. Mai multe pe subiectul ăsta găsești aici.

2. Martin Scorsese și scenaristul Vikings lucrează la un serial despre Roma Antică. Producția se va numi The Caesars și va fi centrată pe perioada de început a Imperiului Roman. Scorsese va lucra cu Michael Hirst, omul din spatele scenariului serialului Vikings, dar și cel care a scris The Tudors și Camelot. Subiectul pare super promițător, eu sunt fascinat de seriale ce au la bază perioada aia a istoriei încă de la Spartacus, deci probabil că The Caesars va fi un cap de afiș la momentul în care totul va fi gata de lansare. Poți citi mai multe despre asta aici.

3. Un serial despre Conan Barbarul va fi produs de Amazon. Și nu-l va avea pe Schwarzenegger protagonist; nici pe Jason Momoa. Cei de la Amazon sunt pe treabă și vor să producă din ce în ce mai mult conținut original. Momentan se joacă cu The Man in the High Castle și American Gods, recent au achiziționat drepturile pentru un serial Lord of the Rings, acum vin cu numele ăsta. Conan nu e printre cele mai populare personaje, iar istoria sa pe marele ecran nu prea i-a făcut dreptate, astfel că un serial despre aventurile lui e un pariu interesant. Alte detalii despre știrea asta ai aici.

4. Kevin Costner și Woody Harrelson vor fi protagoniștii unui film despre Bonnie și Clyde. Probabil că te-ai prins deja că nu ei doi vor fi Bonnie și Clyde, din motive evidente. Filmul se va numi The Highwaymen, va fi produs de Netflix și va spune povestea a doi detectivi retrași din activitate care se reapucă de meserie pentru a-i prinde pe cei doi infractori celebri. Deși nu are încă o dată oficială de lansare e posibil să-l putem vedea în platformă încă de anul ăsta. Dacă vrei detalii le poți afla de aici.

5. Sony și Wizard World au încheiat un parteneriat pentru a transforma benzi desenate în filme. Cei de la Sony și-au dat seama în sfârsit, după multe adaptări mai mult sau mai puțin reușite ale lui Spider-Man, de potențialul existent pe nișa asta. A fost nevoie să vină Marvel și să le arate cum se face, dar asta e altă discuție. Ideea e că acum s-au aliat cu Wizard World, o convenție asemănătoare Comic-Con, pentru a găsi titluri cu potențial pe care să le producă mai departe pentru marele ecran. Rămâne de văzut dacă materialul scos de ei va avea succes și fără un branding inițial de nivelul celor oferite de Marvel sau DC Comics. Linkul știrii ăsteia poate fi accesat aici.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.