Malaezu.ro

Ce am învățat de la întâlnirea cu Vlad Grigorescu

Săptămâna trecută am participat la un eveniment organizat de agenția Ranevents cu ocazia premierei filmului Doctor Strange, care a avut loc în weekend. Ca să nu lungesc foarte mult povestea, ideea era că mentalistul Vlad Grigorescu (pe care îl știți de la Românii au Talent, iUmor – unde a câștigat primul sezon, din spectacolele sale sau pur și simplu de prin vlogurile pe care le face în online) urma să ne prezinte un show în care să integreze trucuri ce au la bază „puterile magice” ale lui Strange. Într-un fel.

Nu m-a atras niciodată magia în mod special, nici ca spectator și mai ales ca practicant. Am avut niște experiențe nereușite în copilărie cu așa-ziși magicieni cărora nu prea le ieșeau trucurile și mereu sfârșeam dezamăgit pentru că mă prindeam cum le-au făcut. Știu că majoritatea oamenilor vor asta, să înțeleagă ce se ascunde în spatele unui truc, e o curiozitate greu de suprimat; cel puțin până în punctul în care chiar află. Eu am simțit-o pe pielea mea și am renunțat de mult timp să-mi mai pun întrebări despre secretele trucurilor magice.

Mi-a plăcut la Vlad Grigorescu că face totul să pară foarte simplu, te face să crezi că știi ce urmează să se întâmple, că înțelegi ce-a făcut. Își prezintă trucurile cu umor și tocmai d-aia nici nu te gândești că „puteai să le faci chiar tu”. Până la final, când îți dai seama că iar te-a păcălit. L-am întrebat și ce le răspunde oamenilor atunci când îi cer să le dezvăluie trucuri și m-a bucurat să văd că-i pe aceeași lungime de undă cu mine legat de frumusețea secretelor care rămân secrete.

Mai multe detalii pe tema asta vă invit să descoperiți sâmbătă, 12 noiembrie de la ora 15 pe TVH, acolo unde voi avea un material în cadrul emisiunii Kooperativa 2.0 despre Doctor Strange și despre întâlnirea cu Vlad. Până atunci vă recomand să-i urmăriți vlogurile, mie-mi place super mult direcția în care merge cu ele. Plus că tocmai ce-a trecut de 100.000 de abonați.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.