Malaezu.ro

Caut un cititor care să vină cu mine la Internet & Mobile World 2016

Internet & Mobile World e cam cel mai mare eveniment (expo-conferințe) B2B de IT și digital solutions din Europa Centrală și de Est; adică aici, în Balcani n-o să găsiți eveniment mai semnificativ pe zona asta ca IMWorld. Am fost la ediția din 2014, acum doi ani și mi-a plăcut super mult. Dincolo de zonele de conferințe, unde în permanență erau prezentări pe diverse teme, cel mai mult mi-a plăcut partea de expoziție, unde m-am plimbat ore în șir. Atunci am testat prima oară Google Glass și Oculus Rift, printre altele.

Oricum, foarte mișto toată treaba asta! Anul trecut n-am ajuns, dar anul ăsta nu ratez întâmplarea orice-ar fi. Evenimentul se întâmplă pe 5 și 6 octombrie la Romexpo, în Pavilionul Central. Care o să fie la rându-i împărțit în patru zone, după cum urmează: zona de Business Software & Cloud Solutions, zona de Information Security & Infrastructure, zona de Digital Marketing & E-Commerce și zona de Devices & Internet of Things. După interesul fiecăruia, poate găsiți ceva mai atractiv într-o parte sau în alta.

Pe partea de prezentări, Internet & Mobile World are un Main Stage și alte patru scene secundare: Enterprise, Development, Digital & E-Commerce și Marketing Innovation. Sunt foarte multe teme de dezbătut, mai bine vă uitați voi peste program și vedeți ce vă place. Eu am văzut un panel interesant despre Ad Blocking care mi-a atras atenția, unul despre Millenials susținut de cineva de la Google (la fel, pare super interesant), plus o prezentare intitulată „From Storytelling to Story Living”.

În momentul ăsta vă mai puteți înscrie gratuit doar pentru zona de expo, însă va trebui să completați un formular, iar apoi cererea voastră să fie acceptată de cineva responsabil cu asta. Dacă nu vreți să „stați la coadă”, ca să zic așa, mai e varianta a doua:

Eu am un bilet de acces Content Pass care oferă, pe lângă intrarea la expoziții și accesul la trei zone de conferințe (Main Stage, Enterprise Sate și Digital & E-Commerce Stage). Plus acces la IMWorld networking party, despre care nu știu prea multe acum. El costă cam 80 de euro în mod normal, deci ați economisi niște bani.

Pentru asta, însă, va trebui să lăsați aici un comentariu prin care să vă motivați dorința de a participa la IMWorld, pentru că vreau să iau cu mine pe cineva care chiar e interesat de ce urmează să se întâmple acolo. O să mergem pe repede-înainte și o să las înscrierile libere fix 24 de ore, până pe 27 septembrie seara, la ora 20. Câștigătorul va fi ales de Sfântul Random.org.

Sursa foto: Facebook.com/InternetMobileWorld

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

3 Comments

 1. Dumitru Ionut

  26 septembrie 2016 - 9:13 pm
  Răspunde

  As dori sa particip pentru ca sunt curios si din dorinta de a vedea si testa (probabil) lucruri noi 😀

 2. Andreea B

  26 septembrie 2016 - 9:26 pm
  Răspunde

  Alex, eu as vrea sa vin la IMWorld ca sa vad rezultatul unui concurs la tine pe blog & o zi cu tine entuziasmat ca intr-un magazin de jucarii. Plus ca IMWorld e the cool place to be daca vrei sa stay on top cu technologia.

 3. Marius

  28 septembrie 2016 - 1:17 am
  Răspunde

  Vreau sa testez gadget-urile de pe acolo, asta in speranta ca nu stric nimic :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.