Malaezu.ro

Puștiul ăsta s-a dus la un interviu și l-a găsit în fața sa pe Zlatan Ibrahimovic

Acum un an pășeam pentru prima dată în biroul de la Kooperativa 2.0 pentru un interviu pe care-l dădeam în vederea unui stagiu de practică. Azi am văzut clipul ăsta în care un puști sigur pe sine intră într-un birou și așteaptă să-și primească întrebările.

Doar că în fața lui pe scaun se așază superstarul suedez Zlatan Ibrahimovic, care-l ia puțin la 11 metri, ca să vorbim în termeni fotbalistici. Și uite-l pe băiat cum începe să se bâlbâie și s-o dea în bară și peste poartă cu toate răspunsurile; mai puțin cu ultimul, căci reușește să marcheze fix în prelungiri, când nu se mai aștepta nimeni.

Materialul este primul episod dintr-un fel de serial online realizat de cei de la Vitamin Well cu ajutorul lui Ibrahimovic, sub denumirea Zlatan@Work. De urmărit canalul de Youtube al celor de acolo; precedentele campanii ce-l aveau protagonist pe suedez au ieșit chiar bine.

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

3 Comments

 1. Emil Calinescu

  11 martie 2016 - 1:36 pm
  Răspunde

  Nu a inscris deloc in prelungiri. Oricine ar fi raspuns ca el, Zlatan. Mai ales dupa cat de prost raspunsese pana atunci.

  • Alexandru Ion

   11 martie 2016 - 1:37 pm
   Răspunde

   Băi, și dacă se lovește mingea de tine și intra în poartă, tot gol e. A luat jobul? Asta e ideea.

 2. Andreea

  18 martie 2016 - 10:09 am
  Răspunde

  A marcat in prelungiri!

  Mai cu emotii, dar a marcat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.