Malaezu.ro

Între 9 – 13 martie are loc la ASE Forumul pentru Dezvoltare Durabilă şi Antreprenoriat (FSDE)

Nimic nu face dintr-un început de primăvară unul mai reuşit, decât o serie de conferinţe despre antreprenoriat şi dezvoltare personală. The Forum for Sustainable Development and Entrepreneurship (FSDE) se desfăşoară la ASE în perioada 9 – 13 martie şi aduce la aceeaşi masă mediul academic, mediul de afaceri şi guvernul. În parteneriat cu Asociaţia Pro Manga, Academia de Studii Economice a creat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte de genul din România şi urmăreşte o colaborare între cele trei sectoare amintite mai sus în vederea realizării unor strategii de viitor.

Pe durata celor cinci zile de conferinţe, FSDE abordează cinci tematici diferite, toate reunindu-se însă în jurul unui numitor comun: consolidarea unei colaborări eficiente între mediul academic, mediul de afaceri şi guvern. Pe lângă acest aspect, FSDE îşi propune să aducă o conexiune între studenţi şi decidenţi, ajutându-i astfel pe primii să înţeleagă mersul lucrurilor în diverse domenii de activitate.

FSDE îşi începe ediţia de anul acesta cu Tech Day, o primă zi dedicată tehnologiei. Printre speakeri se numără Sorin Mihai Grindeanu (Ministrul pentru Societatea Informaţională), Andrei Tudorel (Preşedintele Institutului Naţional de Statistică) şi Sorin Mîndruţescu (Country Manager, Oracle). Pe 10 martie are loc Sustainable Development Day, unde printre speakeri îi vom vedea pe Graţiela Gavrilescu (Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor) şi pe Mona Nicolici (CSR Director, Petrom).

Pe 11, 12 şi 13 martie avem Econ DayFinance Day respectiv Entrepreneurship Day. Speakeri vor fi ambasadorii în România ai Franţei, Regatului Unit şi Germaniei, Ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Ministrul Finanţelor Publice şi Ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și a Mediului de Afaceri. Mai multe informaţii despre program găsiţi pe site-ul oficial FSDE.

Nu în ultimul rând, FSDE vine cu noi oportunităţi de învăţare, te poate expune la noi moduri de a conduce afacerea ta și te va ajuta să descoperi cum să fii mai productiv. Oferă un networking necesar, creând astfel conexiuni între toţi participanţii la conferinţe, indiferent de mediul ori regiunea din care provin, iar prezentările ce vor fi susţinute în cadrul FSDE se vor baza pe aportul unor experţi în domeniu. Conferinţele vor avea loc în sălile Aula Magna şi Virgil Madgearu din cadrul Academiei de Studii Economice.

Tot la ei pe site veţi găsi un formular prin care să vă anunţaţi prezenţa la una (sau mai multe) dintre conferinţe, şi vă invit de asemenea să daţi un like şi paginii de Facebook pentru a fi la curent cu ce se mai întâmplă. În altă ordine de idei, pentru cine doreşte să mă (re)întâlnească, să mai socializăm puţin, dar să o facem într-un context cât mai educaţional cu putinţă, sper să ne vedem săptămâna viitoare la FSDE! Spor!


Malaezu.ro este partener media al Forumului pentru Dezvoltare Durabilă şi Antreprenoriat 2015

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.