Malaezu.ro

Cine sunt invitații internaționali de la East European Comic Con 2021

După un an de pauză cauzat de pandemie East European Comic Con revine la București între 26 și 29 august cu o ediție atipică, însă cu o listă impresionantă de invitați internaționali pe care fanii îi pot întâlni în cadrul panelurilor, pot face fotografii împreună și pot primi autografe.

Am scris mai multe despre organizarea evenimentului de anul acesta în articolul de aici, însă e bine să știi că lucrurile s-au mai schimbat între timp ca urmare a noilor măsuri de relaxare implementate de autorități, așa că cel mai bine e să urmărești canalele oficiale de comunicare EECC unde vei găsi actualizări constante (Facebook și website).

La ora la care scriu articolul ăsta sunt confirmați cinci invitați internaționali care vor participa la East European Comic Con 2021, în condițiile în care cel de-al șaselea, Eugene Simon (Lancel Lannister în Game of Thrones), a fost nevoit să-și anuleze prezența ca urmare a unor alte angajamente profesionale. Dacă vor exista noutăți din punctul ăsta de vedere voi face update în articolul de față, până atunci însă am zis să ți-i prezint pe cei care vor fi prezenți în zilele de 28 și 29 august la Romexpo.

Update: Michael Malarkey a fost nevoit la rându-i să-și anuleze participarea la EECC 2021 din pricina unor alte angajamente profesionale.

 

Ed Westwick

De unde îl știi: Poate cel mai cunoscut nume de anul acesta, Ed Westwick a fost interpretul lui Chuck Bass în serialul Gossip Girl, fiind unul dintre personajele preferate de fani. Chiar dacă actorul nu își va relua rolul în noua adaptare a Gossip Girl produsă de HBO Max anul acesta, faptul că avem un actor din seria originală ce vine la București fix în momentul în care a avut premiera remake-ul se poate dovedi a fi un lucru extrem de interesant.

Când îl poți vedea la EECC: Ed Westwick va fi prezent la Romexpo pe 28 și 29 august, cu paneluri începând cu orele 20:05 și respectiv 12:00 și sesiuni de poze și autografe în restul zilei.

Cât costă biletele: 190 de lei pentru poză, 120 de lei autograful

 

Itziar Ituño

De unde o știi: Conform principiului „cere și ți se va da”, pentru că foarte mulți fani și-au exprimat dorința de a avea un actor din seria La Casa de Papel la București, East European Comic Con 2021 aduce în premieră un nume din serialul spaniol pe scena de la Romexpo. Itziar Ituño interpretează rolul fostului inspector de poliție Raquel Murillo, trecut între timp de partea cealaltă a legii sub pseudonimul Lisboa (Lisabona).

Când o poți vedea la EECC: Prezentă la Romexpo în ambele zile dedicate actorilor, Itziar va urca pe scenă începând cu ora 19:00 pe 28 august, dar și de la ora 13:00 în data de 29 august; în restul zilei ea va fi disponibilă pentru poze și autografe.

Cât costă biletele: 120 de lei pentru poză, 80 de lei autograful

 

Michael Malarkey

De unde îl știi: Poate nu știai, dar Michael Malarkey nu este la prima sa prezență în România: actorul cunoscut pentru rolul lui Enzo în seria The Vampire Diaries este de asemenea și artist muzical și a susținut un concert la Hard Rock Cafe în vara lui 2018. Pe lângă rolul său de vampir și cel de cântăreț, Michael a mai putut fi urmărit recent și în seria Project Blue Book, acolo unde a avut rol principal.

Când îl poți vedea la EECC: Michael este poate cel mai „solicitat” invitat prezent anul acesta la EECC, cu nu mai puțin de patru paneluri: sâmbătă, pe 28 august atât de la ora 11:00, cât și de la ora 18:00, dar și duminică, 29 august de la orele 11:00 și 16:00; în rest o să fie „ocupat” să facă poze și să semneze autografe.

Cât costă biletele: 120 de lei pentru poză, 80 de lei autograful

 

John Romero

De unde îl știi: Cred că este pentru prima oară când unul dintre invitații care urcă pe scena principală de la East European Comic Con nu este un actor, ci un creator de jocuri video. John Romero este un nume important în industrie, co-fondator al companiei ID Software și creator al jocurilor Quake, Doom și Wolfenstein 3D. John Romero este considerat a fi „părintele” jocurilor de tip first-person shooter pe care le-a dezvoltat și dus la un nou nivel în anii ’90.

Când îl poți vedea la EECC: John va fi prezent în ambele zile dedicate panelurilor, cu apariții pe scena principală sâmbătă, 28 august de la ora 17:00 și duminică, 29 august de la ora 14:00; în rest va fi disponibil pentru poze și autografe.

Cât costă biletele: 55 de lei pentru poză, 50 de lei autograful

 

Anna Shaffer

De unde o știi: Eu recunosc că Anna Shaffer este principalul meu punct de interes de la ediția de anul acesta de East European Comic Con. Am descoperit-o prima oară în seria de filme Harry Potter, acolo unde a avut un rol episodic (Romilda Vane), însă cel mai recent am putut-o urmări în serialul The Witcher produs de Netflix. Ea joacă rolul vrăjitoarei Triss Merigold, un personaj destul de important în jurul lui Geralt, Ciri și Yennefer care va fi exploatat chiar și mai mult în sezonul secund ce va debuta în această iarnă.

Când o poți vedea la EECC: Anna va fi prezentă la Romexpo doar pe 28 august, cu paneluri de la orele 12:00 și 16:10 și cu sesiuni de poze și autografe în restul zilei.

Cât costă biletele: 60 de lei pentru poză, 45 de lei autograful

Tagged in:,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.