Malaezu.ro

Jameson Film Talks aduce două zile de interviuri live de la TIFF

La începutul anului vă prezentam un proiect tare fain făcut de Kooperativa 2.0, Chivas Sound of Business, prima emisiune pe care o realizam live pe internet. Pentru că lucrurile au mers în direcția bună, astrele s-au așezat cum a trebuit și întâmplarea s-a dovedit una fericită, proiectul continuă în această săptămână cu Jameson Film Talks.

Treaba este făcută, cum spuneam, de Kooperativa 2.0 și Jameson și urmează să se petreacă în zilele de 3 și 4 iunie în direct de la Cluj, acolo unde are loc în această perioadă cea de-a 15-a ediție TIFF, cel mai mare festival dedicat filmului de lung metraj din România. Jameson Film Talks aduce regizori, actori și pasionați de film în fața camerelor pentru o serie de interviuri live ce vor putea fi urmărite pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey.

Moderatorii Cristian China Birta și Andrei Vulpescu vor schimba impresii despre proiecțiile din cadrul TIFF și nu numai alături de invitați consacrați din lumea filmului. Alături de ei, Cristina Bazavan va fi invitatul special permanent al emisiunii. Studioul Jameson Film Talks se va afla la Charlie Pub, în centrul orașului Cluj Napoca, dar cinefili de pretutindeni se pot alătura discuțiilor folosind hashtagul #JamesonFilmTalks.

Știu că am mulți prieteni cinefili, mai mult sau mai puțin implicați în fenomenul ăsta astfel că sunt mai mult decât curios să vă cunosc părerea cu privire la întâmplarea de față. Sper din tot sufletul să se creeze o comunitate frumoasă în jurul inițiativei ăsteia pentru că sunt convins că vor fi multe subiecte de exploatat și mulți oameni pricepuți care să o facă.

Jameson Irish Whiskey are o legătură strânsă cu lumea filmului, fiind recunoscut la nivel internațional pentru susținerea mai multor festivaluri de film, dar și pentru numeroase proiecte marca Jameson în industria cinematografică, precum Jameson First Shot, Jameson Cult Film Club sau Jameson Empire Done in 60 Seconds.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.