Malaezu.ro

Malaezu.ro se alătură proiectului OmniCorp România!

Evident că luăm parte la, poate, cea mai prosperă perioadă din istoria umanităţii. Progresul nu a înflorit niciodată mai mult ca acum, tehnologia şi cercetarea au atins noi culmi, iar imaginaţia nu mai reprezintă un obstacol în calea viziunii. De-a lungul şi de-a latul mapamondului, forţele militare americane au implantat tehnologia dronelor de război pentru a-şi atinge scopul. Mai mult, una dintre cele mai puternice companii de pe glob, OmniCorp, a dezvoltat o nouă tehnologie, dând astfel naştere unei noi generaţii de roboţi: generaţia RoboCop!

În ultimii ani, tehnologia OmniCorp a ajuns în mai toate metropolele americane, dar şi în cele mai importante oraşe europene, începând cu Londra, Paris, Roma sau Moscova. Poliţistul robot este acum prezent în marile capitale, asigurând defensiva celor mai puternice state de pe glob, şi reprezintă atât principala apărare, dar şi principalul mod de atac în cazul unor situaţii de război. Recent, principalii acţionari ai OmniCorp au luat legătura cu oficialii români, în vederea stabilirii unui parteneriat. Raymond Sellars, CEO-ul companiei, s-a întâlnit de curând cu primul ministru român pentru a pune la punct ultimele detalii. Îmi revine mie onoarea să anunţ că am fost ales să promovez acţiunile celor de la OmniCorp de pe teritoriul ţării noastre!

Proiectul RoboCop în România reprezintă unul dintre cele mai importante parteneriate externe pe care românii l-au avut vreodată. OmniCorp a luat decizia de a investi în sistemele militare româneşti pentru a îşi întări graniţele din estul Europei, dar şi datorită potenţialului pe care armata română l-a dezvoltat în ultimii ani. Prin acţiunile celor de la OmniCorp românii vor beneficia de un nivel de securitate mult mai ridicat faţă de cel actual, de o siguranţă sporită la nivel intern dar şi de o defensivă impresionantă în cazul unui conflict extern. Planurile companiei OmniCorp pe teritoriul României includ ridicarea unui centru de cercetare internaţional, unde vor fi dezvoltate cele mai noi tehnologii militare, dar şi a unei baze de fabricare a dronelor de război. Plus, românii vor avea parte de propriul lor RoboCop, un poliţist modern, antrenat şi instruit special pentru a interveni în cazurile de forţă majoră.

Recrutările pentru cel mai puternic soldat român vor avea loc săptămâna următoare, locaţia exactă urmând a fi comunicată ulterior de cei de la OmniCorp. Candidaţii ce doresc să ia parte la teste trebuie să dea dovadă de un fizic impunător, dar care să poată fi introdus în mecanismul RoboCop, să aibă experienţă militară şi să fie la curent cu planurile de globalizare ale OmniCorp. Aceştia vor fi apoi nevoiţi să treacă două teste: unul fizic, iar apoi unul psihologic. Faza finală a programului de recrutare constă într-o perioadă de probă de trei zile, în care candidaţilor li se vor oferi ultimele tehnologii OmniCorp, urmând a fi puşi să iasă cu succes din diferite situaţii. Pentru prima oară în cadrul acestor teste, compania acceptă şi participarea femeilor!

În calitate de partener OmniCorp România, îmi revine plăcerea de a testa în premieră viitoarele lor produse, urmând a le face recenzia aici, pe blog. Voi participa la toate conferinţele şi adunările OmniCorp de pe teritoriul ţării noastre, dar şi la sesiunile de training pentru viitorul RoboCop. Site-ul Malaezu.ro vă va ţine la curent cu toate noutăţile şi evenimentele organizate de OmniCorp atât în România, cât si pe plan extern. Privesc cu încredere către primul RoboCop român, mărturisindu-i de pe acum că sper într-o colaborare reciproc benefică şi de succes!

În România, noul film RoboCop este adus de cei de la CineForum, şi poate fi urmărit în cinematografe începând cu 7 februarie. În regia lui José Padilha, filmul îi are în distribuţie pe Joel Kinnaman, Gary Oldman şi Samuel L. Jackson. Trailerul filmului, în format HD şi subtitrat în limba română, îl puteţi găsi aici, iar site-ul oficial al lui RoboCop este chiar aici!

Notă personală: acest articol reprezintă doar rodul unei imaginaţii bogate, fiind integral ficţional. Adică nu, nu chiar tot. Informaţiile despre RoboCop 2014 sunt cât se poate de reale, iar eu unul abia aştept să văd filmul ăsta!

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.