Malaezu.ro

Malaezu.ro susţine #MareaUnireDigitală

Ştii că se apropie 1 decembrie, ziua naţională a României, atunci când vezi că a apărut noua campanie de promovare a ciocolatei Rom. În ultimii ani, Rom Autentic concepe noi campanii inedite de promovare a brandului românesc peste hotare. Cu toţii ne aducem aminte de sloganul Românii sunt deştepţi! prin care eram invitaţi să folosim motorul de căutare Google cu scopul de a le sugera celor de afară calităţile noastre. Sau, ceva mai îndepărtat, de campania Noul Rom, prin care străinii erau informaţi de originile naţionale ale ciocolatei.

Anul acesta cei de la Rom Autentic vin cu o nouă campanie naţională, cu ocazia zilei de 1 decembrie: Marea Unire Digitală. Este un concept destul de simplu la prima vedere, însă foarte bine gândit şi realizat. Scopul celor de la Rom este să aducă împreună cele două ţări vecine, despărţite de Prut: România şi Republica Moldova. Cum politic acest lucru nu se poate la momentul actual, scopul acestei înfrăţiri se regăseşte în întreg mediul online. De-aici şi numele de Mare Unire Digitală.

Astfel, o serie de site-uri din România, (Adevarul.ro, EVZ.ro, Hotnews.ro, ProTV.ro) dar şi de bloguri, vor putea fi accesate zilele premergătoare zilei naţionale şi de pe domeniile .md. Desigur că oricine are un site cu domeniu .ro îşi poate transfera datele şi pe .md, totul cu ajutorul celor de la HostAge, care oferă o reducere de 50% la achziţionarea noului domeniu.  Procedeul este valabil şi invers, pentru cei din Republica Moldova ce vor să treaca la domeniul .ro. Un tutorial despre cum poţi face chiar şi tu asta găseşti aici!

Pe lângă opţiunea exclusivă pentru bloggeri, de care tocmai am amintit, există şi o pagină dedicată tuturor mâncătorilor de ciocolată Rom, tuturor românilor în general. Este vorba de o aplicaţie de Facebook prin care ciocolata Rom te invită să descoperi istoria propriului nume şi activitatea acestuia în cadrul Marii Uniri de la 1918. Aplicaţia vine sub formă de concurs, astfel că sunt şi premii puse în joc pentru cei ce participă!

În ultimul rând, dacă niciuna dintre ideile de mai sus nu te încântă, pe pagina Marii Uniri Digitale poţi descărca gratuit cover-uri pentru profilul tău de Facebook, ori widget-uri pentru site-ul tău, pentru a-ţi arăta şi tu susţinerea faţă de Marea Unire Digitală.

Blgoul Malaezu.ro susţine campania #MareaUnireDigitală gratis şi necondiţionat. Susţine-o şi tu!

Despre 
Blogger aici, social media editor la Kooperativa 2.0, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber mai sunt și student la social media.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.