Malaezu.ro

Cam așa ar arăta Super Mario dacă ar fi un personaj în jocul GTA

Cei de la Nintendo se pregătesc din greu pentru lansarea noii console Nintendo Switch de la începutul acestui an. Bineînțeles că nici imaginea brandului, Super Mario nu putea lipsi cu un joc gândit special pentru noul sistem.

Super Mario Odyssey se numește, iar acțiunea se petrece atât într-o zonă urbană, cât și în interiorul pălăriei protagonistului. Partea amuzantă e că mai mulți internauți au observat asemănarea dintre lumea din jocul Super Mario și cea din seria de jocuri GTA; doar că, cel mai probabil, fără aspectele violente.

De-aici până la momentul în care cineva chiar să gândească un astfel de joc nu a mai fost decât un singur pas. Și uite așa a apărut clipul ăsta cu Super Mario în GTA, furând elicoptere, fiind fugărit de poliție sau escaladând Statuia Libertății.

Pentru trailerul original al jocului puteți băga o fisă aici. Dar eu parcă mai degrabă aș juca varianta asta nouă, chiar dacă o să bată lumea monedă pe ideea că este de fapt un joc pentru copii și n-ar trebui să aibă secvențe violente. Și Pokemon e un joc pentru copii, l-am jucat eu anul trecut și am găsit pe-acolo câteva apropouri indecente.

Tagged in:, , ,
Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

1 Comentariu

  1. Simina

    20 ianuarie 2017 - 4:28 pm
    Răspunde

    Idei traznite! Intelese numai de cei ce au jucat super Mario la greu. Ma bag si eu la un joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.