Malaezu.ro

Marţi ne vedem la Future of Media!

Evensys alături de Vodafone şi Bitdefender revin anul acesta cu o nouă ediţie Future of Media, pe 9 decembrie la Hotelul Howard Johnson din Bucureşti. Evenimentul aduce în prim plan idei inovatoare din media, advertising şi mobile, pune sub acelaşi acoperiş specialişti din media, tehnologie, advertising, marketing, dar şi jurnalişti şi bloggeri. Se anunţă aşadar o zi plină, o zi ce prezintă sau chiar decide tendinţele pentru un 2015 ce stă să înceapă.

Într-o perioadă în care mediul digital se dezvoltă, se transformă atât de repede încât ne e greu să ţinem pasul, companiile dar şi utilizatorii trebuie să fie la curent cu noile tendinţe şi platforme pentru a creşte eficienţa şi a răspunde tuturor nevoilor şi aşteptărilor. Future of Media promite o ediţie complexă şi interactivă, unde participantii vor avea ocazia să fie conectaţi la pulsul noutăţilor din tehnologie şi comunicaţii şi vor vedea care sunt cele mai utile instrumente media şi care va fi viitorul platformelor mobile.

Dintre speakerii zilei îi amintesc pe Dragoş Stanca (ThinkDigital Romania), Petrişor Obae (Pagina de Media), Mugur Pătraşcu (iLeo), Claudiu Vrînceanu (Wall-Street.ro) şi pe Bogdan Botezatu (Bitdefender). Scopul lor este să prezinte şi să formeze audienţei o imagine de ansamblu a viitorului şi a schimbărilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, publicităţii şi mediului mobile.

La Future of Media vei afla cum poţi oferi audienţei experienţe inedite, care sunt noile platforme media, care sunt ultimele tendinţe în industrie, cum se creează campaniile de impact sau cum influenţează media domeniul comunicării. Mai multe detalii despre eveniment, program, speakeri şi tot ce ai nevoie găseşti pe site-ul oficial. În altă ordine de idei, aştept să ne vedem marţi, 9 decembrie, la Howard Johnson, pentru o nouă ediţie Future of Media!

Post Scriptum: pe pagina de Facebook a blogului veţi avea un fel de tentativă de live-text în ziua evenimentului, la fel şi pe contul meu de Twitter, iar în zilele de după eveniment voi veni şi cu un articol pe blog în care să vă povestesc mai multe.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.