Malaezu.ro

Mi-am făcut playlist pentru I AM THE ROCKER

Deci am să încep cu niște mulțumiri d-alea multe, pentru toată lumea care m-a ajutat să-mi fac playlist-ul ăsta. Ca să vă explic, să înțelegeți ce tot spun eu aici: acum o săptămână am întrebat frumos pe blog ce melodii îs de urmărit în cadrul festivalului I AM THE ROCKER, de va avea loc pe 4 și 5 iulie la Romexpo. Și ca să stimulez populația (căci tare voiam să ascult niște muzică bună), am zis că ofer și trei invitații la festival acelora care se încumete să mă ajute cu un titlu, ori un link. Vreau să spun c-am primit 30 de piese care o să-mi gâdile urechile în zilele următoare și cu care mă voi antrena pentru ce urmează.

Foarte pe scurt vă mai spun câte chestii, apoi vă las cu playlist-ul propriu-zis. La concursul cu pricina am avut fix 27 de participanți, cu 35 de propuneri diferite; căci unii dintre voi s-au gândit să-mi recomande mai mult de o melodie, fapt pentru care le mai mulțumesc o dată. Foarte fain e faptul că din toate astea 35, doar 5 s-au repetat (și niciuna mai mult de două ori), deci tot am rămas cu 30 de piese de care să mă bucur. Cred că asta se datorează și faptului că voi chiar ați fost atenți la ce s-a mai comentat anterior și n-ați vrut să vă repetați.

Mai bine de o treime din melodiile playlist-ului (11 la număr) aparțin celor de la Dream Theater, deci trag eu concluzia d-aici că ei sunt cei mai iubiți și așteptați de public la I AM THE ROCKER. Am aflat cu ocazia asta și de două trupe românești prezente la festival, Goodbye to Gravity și Dirty Shirt, dar și de rușii de la Arkona. Playlist-ul e completat de patru melodii semnate Caracass, trei de la Kamelot, dar și de două de la Skindred și Mayhem.

Așa, bun, acum c-am terminat cu formalitățile, să trec și la lucrurile alea de vă interesează pe voi: și anume câștigătorii celor trei invitații duble la I AM THE ROCKER: norocoşii îs Mihai, Violeta şi Monica. Stimabililor, am să vă trimit eu un mail cu detaliile, dar long story short, voi sunteţi aceia care vor merge în weekend la festival! Dacă-mi vedeţi făţuca p-acolo, nu uitaţi să veniţi şi să mă trageţi de mânecă, să ne împrietenim!

A, iar mai jos aveţi două poze: una cu lista tuturor participanţilor (cărora le mai mulţumesc o dată pentru comentarii!), dar şi playlist-ul meu complet; poate vreţi să-l ascultaţi şi voi, căci de fapt al vostru e.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.