Malaezu.ro

MindTrap: capcanele minţii pentru pasionaţii de real room escape

Seria de provocări escape room continuă, iar după Breakout, Smart Escape, Escape Experience şi Trapped astăzi vă voi povesti puţin despre MindTrap. Două camere cu două poveşti diferite, două idei de joc diferite, deci două experienţe diferite vă aşteaptă să le încercaţi şi să vă puneţi mintea la lucru pentru a evada. Când vorbim de MindTrap ne referim la o altfel de provocare, pentru că aşa cum ni se arată încă din denumire, este nevoie de o gândire perspicace pentru a evada din capcanele minţii.

Alături de nouă exploratori ai internetului am plecat să mă bat cu două camere ce aveau să se dovedească destul de solicitante. Am să le povestesc pe rând, nu înainte să apuc să definitivez cele două echipe de cinci care au încercat în paralel să răpună bestia asta de room escape. Emil, Raluca Cojocaru, Laura, Raluca Uluiteanu şi Paul pe deoparte, Alin, Adriana, Bianca, Iulia şi al vostru Malaez de cealaltă.

Cele două camere de la MindTrap sunt VooDoo şi Outbreak; o iau pe rând ca să ştiţi la ce să vă aşteptaţi atunci când le veţi trece pragul. Ceea ce trebuie să amintesc încă de pe-acum este că, spre deosebire de alte (încercări de) evadări la care am mai participat, la MindTrap fiecare cameră este compusă de fapt din două încăperi, astfel că pentru a evada cu succes ai nevoie să găseşti două chei şi să descui două uşi.

VooDoo: un decor perfect pentru o provocare pe măsură
Prima cameră în care am intrat a fost de fapt sanctuarul reginei voodoo, un loc cu totul deosebit învăluit într-un decor care pe mine m-a atras încă de la primii paşi. Elementele aşezate atent în cele două camere te aruncă exact în imaginaţia celor ce au gândit acel loc. Atenţie totuşi să nu rămâneţi prea mult fascinaţi de recuzita din jur, căci s-ar putea să treacă timpul mai repede decât v-aţi aştepta. E nevoie de fiecare secundă în parte dacă vreţi să evadaţi dintr-o încăpere destul de complexă, iar sfatul meu e să nu rataţi nimic şi să căutaţi atent de jur împrejur. Din păcate noi n-am reuşit să evadăm (nici echipa din care am făcut eu parte, nici ceilalţi cinci curajoşi), însă am ajuns foarte aproape de final; extrem de aproape!

Outbreak: pentru a salva lumea trebuie să te salvezi mai întâi pe tine
Acest univers în care populaţia planetei este infectată şi devine zombie te aruncă pe tine într-o cameră din care nu ai cum să pleci până nu găseşti leacul. Outbreak necesită o atenţie sporită pentru detalii, însă mai presus de asta o minte perspicace. Capcanele minţii se amplifică aici, nu vă puteţi lăsa păcăliţi de jocurile din jur, pentru că s-ar putea ca tocmai ele să vi se dovedească a fi fatale. Ochii mari, urechile ascuţite, însă cel mai important lăsaţi neuronii să funcţioneze la capacitate maximă. Lucraţi în echipă şi s-ar putea să aveţi o şansă. Din Outbreak au evadat ambele echipe, însă mă simt obligat de orgoliu să spun că împreună cu ai mei am evadat cu 3 minute mai repede faţă de echipa rivală: 51:27.

Şi dacă tot e aprilie, v-aş sfătui să aruncaţi un ochi pe site-ul MindTrap, pentru că aveţi oferte speciale; iar dacă vreţi să ştiţi cum daţi de ei, aveţi aici o pagină de contact.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

4 Comments

  1. Pingback: MindTrap Voodoo |
  2. Pingback: Mind Trap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.