Malaezu.ro

Știai că există un site unde poți asculta toată muzica din filmele și serialele tale preferate?

Cred că știi și tu povestea asta: te uiți la un serial sau la un film, la un moment dat îți atrage atenția o piesă mișto rău ce se suprapune impecabil pe o secvență care sigur o să-ți rămână pe retină mult timp. Apoi intri pe net și cauți coloana sonoră, verifici trailerele pe Youtube, citești prin comentarii, bagi o căutare simplă pe Google cu „ce piesă rulează în timpul secvenței în care…” și la final nu găsești nimic.

Mie mi s-a întâmplat de multe ori să vreau să-mi fac un playlist cu muzica dintr-un serial întreg, dar fie am renunțat la idee pentru că nu găseam piesele pe care le căutam, fie îmi petreceam ore întregi încercând să le adun pe toate la un loc; ce-i drept că satisfacția pe care o aveam ziua următoare, când dădeam play listei, era una care-mi umplea circuitele de bună-dispoziție.

Dacă te regăsești în situațiile de mai sus poate o să vrei să dai un bookmark site-ului Tunefind.com, pentru că sigur îți vei dori să-l accesezi rapid deseori de acum înainte. Practic site-ul reprezintă o colecție impresionantă de piese pe care le poți asculta în filmele și serialele tale favorite și, din ce am observat eu, sunt actualizate destul de frecvent.

De exemplu pentru Spider-Man: Homecoming există nu mai puțin de 34 de piese listate pe site în data de 7 iulie, aceeași zi în care filmul a intrat în cinematografele din România. Mai mult, sub fiecare piesă găsești linkuri către Amazon, iTunes, Spotify sau Youtube, acolo unde sunt disponibile fiecare, pentru a le putea asculta de oriunde dorești.

Plus că în dreptul unora găsești inclusiv secvența din film în care au apărut: dacă vrei să afli cum se numește piesa care rula pe fundal atunci când Jon Snow a fost omorât în Game of Thrones nu e nevoie să le asculți pe toate din episodul respectiv, că sunt aproape 20. Citești descrierile și vezi că la un moment dat apare treaba asta: „Jon Snow is mutinied & murdered by his Night’s Watchmen.” Și aia e!

Nu știu de tine, dar eu tocmai am reușit să-mi simplific viața și să scap de o grijă în plus; și cred că informația ar putea ajuta mulți amatori de filme și seriale, așa că o poți da mai departe dacă ți se pare utilă!

foto: 13 Reasons Why / Netflix

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.