Malaezu.ro

Netflix cumpără Millarworld și crează un nou competitor pentru Marvel și DC Comics

Știrea e destul de proaspătă și cred c-o să însemne ceva serios pe măsură ce va trece timpul: cei de la Netflix au anunțat c-au cumpărat Millarworld, un fel de univers al benzilor desenate precum Marvel și DC Comics, ce aparține lui Mark Millar, omul care a lucrat la povestea Civil War a celor de la Marvel și a creat personaje precum cele din seria Kick-Ass.

E pentru a treia oară când se întâmplă o astfel de achiziție după ce Warner Bros a cumpărat DC Comics și Disney a cumpărat Marvel, iar numele Netflix face ca tranzacția să iasă cumva în evidență, asta deși Millarworld nu are tocmai reputația competitorilor săi. Iar la cum arată universurile cinematografice prezente acum pe piață, cred că se va naște încă unul destul de puternic, cel puțin din punctul de vedere al bugetelor și al marketingului.

Dacă ai ceva background de geek posibil să fi dat deja de unele dintre titlurile din portofoliul Millarworld, dar pentru orice eventualitate ți-am lăsat linkul ăsta care-ți arată practic ce producții ar putea face Netflix în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat. Mark Millar are deja niște filme făcute în baza poveștilor sale, gen Kick-Ass sau Kingsman, care urmează să aibă anul asta parte de o continuare, însă probabil că cei de la Netflix vor duce treaba asta la un nou nivel.

Tranzacția, ce reprezintă prima achiziție făcută vreodată de cei de la Netflix, ar putea însemna și faptul că aceștia ar urma să se detașeze de producțiile proprii pentru Marvel (care oricum nu-s incluse în Marvel Cinematic Universe) în favoarea unui univers propriu care să concureze cu MCU și DCEU. Până una alta, nu uita că Defenders are premiera la sfârșitul săptămânii, deci urmează un weekend de binging.

Dacă vrei să citești tot comunicatul de presă emis de Millarworld îl poți găsi aici, însă cel mai ușor să rămâi la curent e dacă urmărești conturile de pe rețele sociale ale celor implicați în tranzacție.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.