Malaezu.ro

Ofer bilete cu preţ redus la concertul Thirty Seconds to Mars de la Bucureşti

Romexpo, Bucureşti, România! 5 iulie! Cam astea sunt cuvintele cheie pentru unul dintre cele mai aşteptate concerte ale verii de la noi. Trupa Thirty Seconds to Mars vine în premieră în România şi promite un spectacol exploziv, în aer liber, în capitala României. Şi pentru că isteria e mare cu privire la apariţia americanilor la noi în ţară, vin şi cu o surpriză pentru fani.

Nu vreau să încep cu texte clişeice despre cum eram eu fan Jared Leto de mic şi cum în fiecare vară în drumul spre mare ascultam piesele celor de la Thirty Seconds to Mars. Deşi auzisem de ei, prima oară când i-am ascultat a fost în urmă cu vreo două zile. Cam atunci când am citit şi despre spectacolul lor din Bucureşti. Şi ce pot spune acum în afară de faptul că încă îi ascult cu plăcere? Băieţii ăştia chiar ştiu ce cântă. Dar sunt sigur că printre voi sunt deja mulţi fani Thirty Seconds to Mars care cunosc ce înseamnă cu adevărat spiritul trupei şi nu vor cădea în plasa cuvintelor mele.

Thirty Seconds To Mars și-a consolidat reputaţia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album al lor, LOVE LUST FAITH + DREAMS, și in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014. Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH + DREAMS – albumul ce dă și numele turneului – a înregistrat un succes masiv în întreaga lume, clasându-se pe locul cinci în topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexic, Elveţia și Polonia, și pe locul șase în SUA și Canada.

Jared Leto, vocalistul trupei, declară despre concertul de la Bucureşti: Vom cânta atât piese de pe cel mai recent album, LOVE LUST FAITH + DREAMS, cât și de pe This is War, A Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Vă asteaptă o seară nebună, plină de surprize si spectacol!

Iar acum partea cu adevărat interesantă: cu ajutorul celor de la Bolgal Initative şi Eventim ofer bilete reduse la concert! Ce înseamnă asta? Înseamnă că eu pun aici un link şi un cod, tu intri pe siteul cu pricina, introduci codul şi îţi iei biletele la preţ redus. Tot ce ai de făcut e să urmezi paşii de aici:

1. Intri pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/thirty-seconds-to-mars-p-bucuresti-romexpo-363095/event.html.
2. Apeşi pe butonul BILETE.
3. Introduci codul BLG507RO.
4. Te duci la concert cu bilet la preţ redus!

Şi să nu uit să menţionez: codul poate fi folosit de oricâte ori doreşti, nu e pe principiul primul venit, primul servit, însă e valabil doar până la 15 iunie. Ia să vedem, cu cine mă întâlnesc la concert? 🙂

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.