Malaezu.ro

Pizza Hut a făcut o cutie de pizza la care se poate mixa muzică

Știți conversațiile alea pe care le găsiți pe internet între oamenii cărora nu le place muzica electronică și oamenii care consumă astfel de festivaluri? Sunt ăia care zic că n-ar da în viața lor bani ca să asculte muzică de pe stick, fără să încerce măcar să înțeleagă faptul că în spatele unui laptop se află un om cu o pregătire specială. Și asta o spun eu fără ca măcar să fi fost la vreun festival vara asta.

Pe aceeași idee, ca să nu se mai plângă lumea că toți DJ-ii vin cu laptopul de acasă și apasă câteva butoane, oamenii din spatele Pizza Hut s-au gândit să facă o cutie de pizza la care să se poată mixa. Un fel de cutiuță muzicală 2.0.

Cum funcționează șmecheria? Cutia de pizza se conectează la un laptop sau la smartphone prin Bluetooth, iar astfel se sincronizează aplicațiile și playlisturile DJ-ului pentru a putea fi mixate direct de pe bucata de carton. Acolo sunt mai multe butoane cu care se poate juca omul, dar mai bine vă las un filmuleț demonstrativ care să vă explice ce și cum.

Ce mai trebuie să știți e că în toată povestea e vorba de UK, nu de România, iar cutia muzicală 2.0 va putea fi găsită în ediție limitată în anumite restaurante Pizza Hut de acolo. Pe aceeași idee, KFC a lansat în trecut o cutie la care să vă puteți încărca telefonul în timp ce mâncați.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

1 Comentariu

  1. Doc

    19 august 2016 - 2:27 pm
    Răspunde

    Nu creeed! Ce tare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.