Malaezu.ro

Mexicanii au realizat primul nor din care plouă cu tequila pentru a atrage turiști

În cazul în care le plângeai de milă mexicanilor acum c-au fost interziși de Trump, să știi că o duc chiar bine. Ba chiar fac niște campanii de turism inedite pentru a se asigura că și americanii, dar și restul oamenilor de pe celelalte continente vin să-i viziteze, în timp ce Donald stă și privește în gol de la fereastra Biroului Oval.

Deci oamenii au inventat un nor din care plouă cu tequila, exact ca-n filmul ăla, Stă să plouă cu chiftele, doar că fără chiftele și cu alcool. Cei care s-au ocupat de toată invenția asta sunt din agenția Lapiz, o divizie a Leo Burnett. Practic oamenii au găsit o cale pentru a face tequila să vibreze la o frecvență ce ar transforma-o în ceață. Mai departe ceața respectivă a fost condensată într-o formă lichidă din care a apărut ploaia.

Ba mai mult, norul cu pricina a fost promovat la o expoziție din Berlin în timpul celei mai ploioase luni din an; așa că dacă te-ai săturat de ploile astea banale din Europa poți încerca o ploaie mexicană cu tequila. Serios acum, suntem în 2017 și încă mai plouă cu apă?

Iar în viitor, dacă toată treaba asta va fi proiectată la o scară largă, te poți urca la volan chiar dacă ai consumat alcool pentru că vei putea oricând spune: eu n-am băut nimic, dar m-a prins ploaia afară!

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.