Malaezu.ro

Îți mai aduci aminte care a fost prima ta postare pe Facebook?

Eu recunosc, m-am apucat târziu de Facebook. Adică aveam cont, dar nu eram activ, iar în cel mai bun caz stăteam pe Facebook pentru a mă juca diverse jocuri care necesitau logarea prin rețeaua lui Zuckerberg. Primele mele interacțiuni au fost niște urări de „la mulți ani” pe care le primeam de ziua mea, însă nu pot fi trecute drept postările mele.

Prima mea postare propriu-zisă pe Facebook a fost de fapt o urare cu ocazia intrării în celebrul an 2012; ăla cu sfârșitul lumii. Pe 31 decembrie 2011 dădeam share unei poze cu tentă apocaliptică pe care scrie „Where will you be in 2012?”. Am primit un singur like la ea.

Cei de la Mashable au gândit un clip prin care să arate reacțiile oamenilor atunci când sunt puși față în față cu prima lor postare de pe Facebook. Mi se pare super amuzant ce a ieșit. Eu sincer mă așteptam să fie ceva mai grav în cazul meu, dar m-am liniștit când am văzut că măcar scriam corect gramatical.

Tu îți mai aduci aminte care a fost prima ta postare? Ce-ar fi s-o cauți și să-mi spui ce crezi despre ea acum!

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger aici, social media editor la Kooperativa 2.0, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber mai sunt și student la social media.

1 Comentariu

  1. Simina

    7 octombrie 2016 - 9:40 pm
    Răspunde

    O sa o caut intr-o zi! Nu azi ca vreau sa fie un moment special. Si eu am intret in lumea Facebook din necesitate, am schimbat loculd e munca si a trebuit sa ma adaptez realitatii. Pana si soferul avea cont de fb numai eu nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.