Malaezu.ro

Quest Mission: ceva cu agenţi dubli, identităţi secrete, jafuri şi trădări

Nu ştiu cum să vă anunţ, că n-aş vrea să vă bucuraţi prea tare pentru mine, dar am trecut de primul examen din sesiunea asta; cu bine, zic eu, deşi nu-i nimic oficial. Se pare că cele aproximativ două ore de învăţat s-au dovedit a fi esenţiale în acest triumf (sper) pe care îl voi obţine. Imediat după examen, la doar câteva ore, am fost la Quest Mission, pentru a-mi relaxa intelectul obosit în decorul a două camere de escape. Am fost rapid înconjurat de serviciile secrete ce-mi supravegheau atent fiecare mişcare, astfel că încercările mele de a salva lumea s-au dovedit destul de complicate.

Prima cameră încercată la Quest Mission a fost M.I. Agent Dublu; sau, altfel spus, un fel de escape room realizat după filmul lui Bond, Skyfall. Un agent dublu trădează organizaţia secretă de care aparţine şi fură o listă cu toţi membrii acesteia. Planul său este de a o vinde aceluia care plăteşte mai mult, fără a-l interesa prea tare de soarta foştilor săi colegi. Cu doar o oră la dispoziţie, misiunea mea şi a colegilor mei a fost să recuperăm lista de agenţi, să aflăm numele trădătorului şi să scăpăm fără a fi prinşi din casa acestuia.

Atenţie mare la treaba asta cu „să nu fiţi prinşi„, căci s-ar putea să vă pună probleme serioase. În rest, camera e plină de fun, mi-a plăcut cum a fost gândită; atât ea cât şi traseul jocului. Internet Explorers au scăpat de pericol, au prins trădătorul şi au înapoiat lista agenţilor secreţi înapoi acestei doamne M a escape-urilor cu spioni. V-am lăsat mai jos un video cu brief-ul misiunii voastre:

După ce-am rezolvat-o şi p-asta, ne-am mutat în birourile C.S.I. Bucureşti, acolo unde aveam să ne confruntăm cu un nou caz problematic. Vorbim de această dată de furtul unui diamant, astfel că misiunea noastră era aceea de a-l recupera şi de a-l găsi pe hoţ în mai puţin de o oră. Am primit nişte identităţi noi, ale unor oameni cu nume de animale, parcă (pe mine mă chema Câine, de exemplu), şi-am pornit în rezolvarea cazului. Cum suntem nişte agenţi-exploratori-şi-altele foarte buni, am reuşit să mai ducem la bun sfârşit o misiune.

Per total, despre camerele de la Quest Mission: primesc puncte bonus pentru că oferă acel element surpriză de care este nevoie. Modul în care sunteţi introduşi în poveste, dar şi evoluţia personajelor voastre de-a lungul unei ore de joc, vă vor face să vă simţiţi cu adevărat implicaţi. Aşa cum se poate vedea din poză, agenţii alături de care am colaborat vineri seară au fost Iulia, Andrei, Ana, Alin şi Emil.

Pe cei de la Quest Mission îi găsiţi atât în Bucureşti, cât şi în Constanţa, în curând cu o a treia cameră ce va fi axată în jurul maestrului Leonardo Da Vinci. Până atunci, însă, vă puteţi face rezervările pentru primele două camere aici.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.