Malaezu.ro

O recomandare lejeră pentru weekendul ăsta

Am văzut acum câteva zile animația asta și mi-a plăcut super mult. Secret Life of Pets îi zice, tradusă la noi Singuri Acasă, și vorbește despre ce se întâmplă cu animalele de companie atunci când pleacă stăpânii la muncă pe timpul zilei. O idee care obișnuia să fie super exploatată pe vremea când mă uitam eu la desene animate în copilărie; îmi amintesc de un serial animat numit „Dosarele secrete ale câinilor detectivi” care avea un principiu asemănător.

Foarte pe scurt despre plot, e câinele ăsta, Max, care se trezește într-o zi cu un alt câine pe cap; și cum cei doi nu se suportă, evident că destinul îi face să pornească într-o aventură împreună, în timp ce restul animalelor de companie din cartier se chinuie să-i găsească. Povestea nu surprinde foarte mult, e o idee clasică, dar e spusă cu mult umor de niște actori foarte mișto.

L-aș pune pe Kevin Hart, actorul care i-a împrumutat vocea iepurelui ăla malefic, să recite pasaje din Biblie în același stil; vă garantez c-ar suna de parcă vrea să cucerească lumea. La fel și cu actrița care-i împrumută vocea lui Gidget, unde orice ar spune pare că se plânge de ceva. Oricum, foarte buni!

Așa că dacă v-ați săturat de poze și live-uri de la Untold, zic să vă faceți drum două ore printr-un mall, să vedeți animația asta. E foarte ușor de digerat, e simpatică și merge să vă deconecteze de gândurile acumulate în timpul săptămânii. Plus că și Andreei i-a plăcut.

Animația Secret Life of Pets este distribuită în România de Ro Image.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

2 Comments

  1. Simina

    7 august 2016 - 12:01 pm
    Răspunde

    Bine ca mi-ai adus aminte. O mai fi in cinema? Trebuie sa il vad si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.