Malaezu.ro

Șapte lucruri lipsite de spoilere despre Suicide Squad

Primul articol de genul l-am scris în decembrie, atunci când a apărut Star Wars: The Force Awakens. Era o isterie cu spoilerele pe atunci și ultimul lucru de care avea internetul nevoie era să afle că Han Solo e omorât de fi-su la final. Hopa! :))

Apoi a apărut Batman V Superman care m-a dezamăgit super mult prin faptul că știam deja tot filmul doar din trailere, ceea ce nu mi se pare ok. Așa că acum scriu articolul ăsta cu șapte lucruri despre Suicide Squad fără să dau vreun spoiler, ca să-l puteți citi liniștiți.

1. Filmul e un haos total. Vă puteți uita liniștiți la toate trailerele și spoturile tv de pe internet, n-o să înțelegeți nimic. Sau poate o să credeți că înțelegeți, nu e așa. Zic că e un haos total în cel mai plăcut mod cu putință pentru că are multe personaje și nu știți ce rol are fiecare în poveste.

2. Margot Robbie e „The Harley Quinn”. E unul dintre cele mai bune personaje de benzi desenate pe care l-am văzut pe marele ecran și de departe principala atracție a filmului. Mi se pare incredibil ce rol bun a putut face Margot, iar dacă aveți idee despre feng shuiul benzilor desenate veți înțelege cât de mult s-a dus actrița în direcția personajului.

3. Joker trebuie să fie antagonistul lui Batman. Da, știu, au mai fost deja două filme în care Joker îl confrunta pe Cavalerul Negru. Și Jack Nicholson și, bineînțeles Heath Ledger au făcut niște roluri fabuloase. Doar că personajul lui Leto e diferit prin felul în care e construit, prin unghiul de abordare. Și cred c-ar merita un 1 la 1 cu Ben Affleck.

4. În sfârșit pare că Universul Cinematografic DC începe să se lege. Man of Steel a fost un origin story clasic cu super-eroi. Batman V Superman a fost un eșec, din punctul meu de vedere, pentru că a încercat să cuprindă într-un singur film vreo 10 filme făcute de Marvel pentru a putea ajunge la același nivel. Acum că avem niște personaje centrale în DCCU, avem un trecut și un scop pentru viitor, în sfârșit pare că există o poveste concretă. Sunt foarte, foarte curios despre Justice League.

5. Coloana sonoră este bestială! Abia aștept să se lanseze oficial OST-ul! Câteva piese au apărut deja, sunt super mișto, dar și mai mișto e felul în care sunt îmbinate în film. Că una e să asculți un playlist cap-coadă și alta e să vezi aceleași melodii puse într-un context, fiind însoțite de niște imagini și de o poveste. Sucker for Pain e excelentă!

6. Puteți spune orice, nu există calitate ca la IMAX nicăieri în țara asta. Am văzut filmul atât în Dolby Atmos, cât și în IMAX; primul la Grand Cinema Băneasa, al doilea la Cinema City în AFI. Așa mi-am dat seama cât de bună este calitatea IMAX, indiferent că vorbim de efecte vizuale, sonore sau 3D. E Liga Campionilor!

7. Are mid-credit scene. Nu vă ridicați de pe scaun atunci când îi apare numele lui David Ayer pe genericul de final; mai așteptați puțin. „Mid-credit scene” se referă la o secvență bonus care apare la jumătatea genericului, nu la finalul acestuia (deci nu trebuie să urmăriți chiar toată lista de oameni care și-au oferit serviciile pentru film. Și e mișto și aia, că doar d-aia e acolo. Plus că, indiferent că vorbim de DCCU sau de Universul Marvel, face legătura între filme.

Gata. Asta a fost. Fără spoilere. În rest, e cum știți: după moartea lui Superman americanii sunt speriați că pot fi atacați oricând de indivizi cu abilități supra-omenești. Amanda Waller adună o echipă formată din infractori pe care s-o folosească să salveze lumea atunci când lucrurile o iau razna. Doar că, desigur, ăștia super super greu de controlat, că doar sunt băieții răi.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.