Malaezu.ro

Șase seriale noi cu super-eroi care o să te țină prizonier în următoarea perioadă

Știi conflictul ăla etern între Marvel și DC Comics? El a început cu benzile desenate, doar că în ultimul timp s-a extins semnificativ pe zona de filme și seriale. Iar dacă la ceea ce înseamnă cinematografie e cam clar că MCU (Marvel Cinematic Universe) e lider detașat în fața unor încercări deloc impresionante precum Man of Steel sau Batman vs Superman, în zona de seriale povestea e puțin diferită.

Aici DC are un avans considerabil cu Arrow aflat deja la sfârșitul celui de-al cincilea sezon și urmat îndeaproape de The Flash, Supergirl și Legends of Tomorrow; unde mai vine și Gotham (foarte bun serialul, să-l urmărești!) cu o cascadă de personaje negative din universul lui Batman.

Acum urmează partea interesantă, pentru că după cum se conturează tabloul ăsta al serialelor cu super-eroi pare că lucrurile sunt abia la început și urmează să explodeze bine de tot începând cu vara asta și continuând cu sezonul 2017 – 2018. Pe lângă cele cinci seriale DC menționate mai sus (toate reînnoite pentru un nou sezon) urmează să mai apară alte două, în timp ce Marvel contraatacă având de partea sa patru eroi care au aterizat deja pe Netflix, dar și alte surprize.

 

The Defenders (Netflix, 18 august)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage și Iron Fist și-au făcut deja debutul individual pe micul ecran (dacă încă mai e valabilă exprimarea asta), iar din vară urmează să și-l facă și ca echipă. The Defenders se anunță cel mai complex și ambițios serial cu super-eroi, iar Netflix pare singura platformă capabilă să îl susțină; ceea ce e excelent! Dacă ai văzut măcar un sezon dintre cele apărute până acum, te sfătuiesc ca până la sfârșitul verii să te pui la punct cu toate.


 

The Gifted (Fox, din toamnă)

În urmă cu doar câteva ore a fost lansat la apă trailerul pentru The Gifted, serialul cu mutanți ce va debuta în toamnă. În cazul în care credeai că lumea X-Men a murit odată cu Logan (pun intended) atunci trebuie să știi că ea capătă un restart cel puțin la nivel de show tv. The Gifted nu are personaje celebre precum Profesorul X, Wolverine, Cyclops, Beast sau Magneto, dar arată promițător și poate aduce în atenția publicului super-eroi secundari din universul Marvel, fix cum a făcut James Gunn cu Gardienii Galaxiei.

 

Inhumans (ABC, 1 septembrie)

Dacă citești benzi desenate probabil că știi denumirea de inhumans, un fel de rivali ai mutanților în universul Marvel. Privite de la distanță cele două facțiuni sunt destul de asemănătoare, în ideea în care ambele sunt alcătuite din oameni cu puteri speciale, însă sunt detalii importante care fac diferența și în care nu o să intru eu acum. Practic Inhumans vorbește despre o astfel de familie cu super-puteri, o familie regală ce încearcă să-și găsească locul într-o societate în care nu e acceptată. Benzile desenate sunt mișto, poza asta cu costumele nu prea; rămâne de văzut.

inhumans
sursa: imdb.com

 

Cloak & Dagger (Freeform, 2018)

Ultimul serial propus de Marvel urmează să debuteze în 2018 și spune povestea a doi adolescenți ce se trezesc cu super-puteri și găsesc susținere doar unul în persoana celuilalt. Serialul va avea 10 episoade și, conform creatorilor săi o tentă ceva mai romantică decât toate celelalte. Cele două personaje nu sunt neapărat cele mai cunoscute fanilor și nici Freeform nu se ridică la nivelul Netflix, dar până la un verdict merită o șansă.


 

Krypton (Syfy, nedatat)

Trec din barca Marvel în cea DC Comics pentru Krypton, un prequel al lui Superman, datat cu 200 de ani înainte de întâmplările din filmul Man of Steel. Practic vorbim despre un serial similar cu Gotham, în care personaj central este bunicul lui Superman, iar povestea are la bază viața acestuia pe planeta Krypton și ascensiunea și decăderea Casei lui El. Serialul a fost anunțat de curând, astfel încât nu se știu foarte multe detalii despre debutul său, însă un lucru e cert: cei de la Syfy au programat o relansare a postului pe 19 iunie, ocazie cu care cel mai probabil vor oferi mai multe detalii.

 

Black Lightning (CW, nedatat)

Black Lightning este al cincilea nume ce se alătură universului CW cu super-eroi (Arrowverse) ce debuta cu povestea lui Oliver Queen cu cinci ani în urmă. Dacă nu ești familiar cu personajul în cauză, trebuie să știi că acesta este un erou retras din activitate care alege să devină justițiar. Cress Williams este cel ce dă viață protagonistului Jefferson Pierce, însă informațiile se opresc cam aici. S-ar spune că serialul ar urma să debuteze undeva în prima parte a lui 2018.

black lightning
sursa: imdb.com
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.