Malaezu.ro

Social Media Summit București va fi prima conferință a lui 2016

Îmi face o deosebită plăcere să vă anunț că pe 19 februarie, în incinta hotelului Crowne Plaza din București va avea loc primul eveniment dedicat social media al acestui an: Social Media Summit 2016.

Ok, acum dincolo de introducerea formală, da, la jumătatea lui februarie Revista Biz organizează – în mod tradițional – prima conferință a anului. Ceea ce e foarte fain, pentru că încă de la Biz SMS Camp-ul din decembrie tot aștept o nouă ocazie în care să se adune atât de mulți oameni din online.

Pe lângă asta, Social Media Summit vine în fiecare an cu câteva studii care posibil să vă intereseze. Și anume cum a arătat blogosfera în 2015, un top al bloggerilor cu care colaborează agențiile, încă un top, de această dată al agențiilor preferate de bloggeri, topul bloggerilor în funcție de 10 nișe și, nu în cele din urmă, cele mai utilizate canale de comunicare în 2016.

Printre speakerii de anul acesta se numără Cristian Manafu (manafu.ro), Cătălin Teniță (TreeWorks), Raluca Duță (Golin) sau Nir Refuah (Chief Digital Officer, McCann Erickson CEE & CEO MRM Worldwide Bucharest). O listă completă puteți consulta pe site-ul evenimentului. De asemenea, tot pe site găsiți și programul zilei de 19 februarie, ca să vă faceți o idee mai aprofundată despre ce urmează să se dezbată.

Îmi place foarte tare că, până să apuc eu să scriu articolul ăsta am văzut deja mai mulți prieteni de pe Facebook care anunțau că vor fi prezenți la Social Media Summit, fapt care mă bucură nespus. Sper să mă văd acolo cu cât mai mulți oameni din online! Apropo de asta, dacă sunteți bloggeri (și scrieți pe blog, nu doar aveți asta trecut în semnătura de la mail), să știți că aveți acces gratuit. Tot ce aveți de făcut este să dați un mail la adresa lelia.petrescu@revistabiz.ro cu titlul „Înregistrare blogger SMS București„.

Acum, știți că sunt nerăbdător și la finele fiecărui articol de genul întreb același lucru: cu cine mă văd pe 19 la Social Media Summit?

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.