Malaezu.ro

Iar ajunge Steaua în presa din toată lumea

S-a jucat aseară returul dintre Steaua și Manchester City, în Anglia; echipa a treia a Cetățenilor a bătut cu 1 – 0 echipa a doua a Stelei într-un meci de Champions League. Surprinzător, suporterii din Manchester n-au venit la meci cu o coregrafie pe care să fie scris „Only Manchester United”, dar din sectorul românilor tot a reușit să răsară un banner cu „FCSB is not Steaua”.

Dincolo de un meci incredibil de plictisitor, în care Popeștii Stelei se gândeau la confruntările cu Voluntari și Chiajna și nicidecum c-ar putea fi văzuți de o lume întreagă într-un meci contra uneia dintre cele mai bune echipe din lume, s-a întâmplat o fază care, dacă n-ar fi tristă ar fi chiar amuzantă.

Undeva prin repriza a doua jucătorul nigerian Kelechi Iheanacho cade din senin pe teren, fără să fie atacat de vreun adversar. Situație în care te gândești la ce-ar putea fi mai rău, mai ales că ai experiența recentă cu regretatul Patrick Ekeng care a murit în timpul unui meci de fotbal. Într-un moment de panică, stelistul Bogdan Mitrea se aruncă asupra fotbalistului lui City și începe să-i facă respirație gură la gură și să-l ajute să nu-și înghită limba.

Doar că fotbalistul englezilor a căzut pentru a călcat strâmb și și-a sucit glezna, sau ceva asemănător, nu din altă cauză. Ba chiar s-a speriat puțin când l-a văzut pe al nostru că se repede asupra gurii lui. Practic, niciun meci internațional al Stelei nu scapă fără vreun eveniment. Iar panica asta că s-ar putea întâmpla o tragedie oricând și oriunde e foarte nesănătoasă, indiferent de context.

(sursa foto)

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.