Malaezu.ro

S-ar putea să vă intereseze subiectele de la Innovation Forum

Nu știu câți dintre voi ați auzit de conceptul de „sharing economy„; ca s-o zic sincer, eu nu aveam idee ce-i cu treaba asta înainte să citesc puțin. Economia colaborativă, cum s-ar traduce ea în română, presupune pe scurt partajarea resurselor pentru folosirea lor mai eficientă. Mai în detaliu puteți afla informații despre dânsa pe 6 aprilie, la evenimentul Innovation Forum organizat de Revista Biz.

În cadrul evenimentului va fi dezbătut nu doar fenomenul de sharing economy, dar și alte probleme pe care le întâmpină companiile în încercarea lor de a se adapta rapid schimbării și nevoilor consumatorilor. Vorbim despre cum să creezi și să stimulezi o cultură a inovației în companii, despre integrarea și adaptarea inovației în procesele de business, dar și despre co-creare și crowdsourcing.

De asemenea, în cadrul Biz Innovation Forum va fi prezentat un studiu de caz despre Estonia, prima țară care a reglementat serviciile inovatoare de ride-sharing.

Printre speakerii prezenți îi puteți regăsi pe Nicolae Victor Zamfir, (Director General, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”), Robbie Khazzam (CEE Regional Manager, Uber), Iulian Pădurariu (Consultant de marketing asociat, Marks), Dragoș Sîrbu (CEO, Flanco) sau Anca Harasim (Director Executiv, Camera de Comerț Americană din România).

Biz Innovation Forum reunește profesioniști recunoscuți pentru spiritul inovator cu manageri care își doresc să aducă un plus companiei în care lucrează. Se adresează în special persoanelor cu poziții din top management care vor să afle cele mai noi practici de inovare pe plan internațional, dar nu numai.

Indiferent că reprezentați o companie sau vreți să participați în calitate de persoană fizică, vă puteți înscrie foarte ușor completând formularele de aici și achitând taxa de 85 de euro + TVA; programul complet îl găsiți pe site, iar dacă vă decideți să veniți la eveniment vă rog să-mi dați și mie de veste!

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.