Malaezu.ro

10 trailere, spoturi și reclame lansate aseară la Super Bowl

Super Bowl LV a avut loc noaptea trecută în Statele Unite, însă ca în fiecare an toată Europa a stat cu ochii pe show pentru reclame, nu pentru competiția sportivă.

Și ca în fiecare an, chiar dacă suntem încă în pandemie, Super Bowl n-a ezitat să se laude. Marvel și Universal Studios au fost cele mai active în zona de filme și seriale, însă nici CBS nu s-a lăsat mai prejos, promovându-și noua platformă de streaming Paramount+ (n-am să înțeleg niciodată nevoia asta de a adăuga un plus după numele brandului). Pe partea de reclame mi-au atras atenția în mod special cea la Cadillac, cu Timothée Chalamet, și cea la Doritos, cu Matthew McConaughey.

Bonus, Elon Mask lansează (prin intermediul SpaceX) un program numit Inspiration4 care se vrea a fi prima misiune spațială comercială, în care sunt trimiși în spațiu oameni obișnuiți. A făcut și un spot în sensul ăsta în care îndeamnă să participi pentru a câștiga un loc, iar internetul a luat-o razna crezând și sperând că este de fapt o modalitate inedită de a promova un nou film Fantastic Four. Între noi fie vorba, eu l-aș alege pe Musk să-l joace pe Doctor Doom 100%.

Vezi clipul ăsta, cu logoul super asemănător, dar și pe toate celelalte mai jos.

 

Falcon and the Winter Soldier

 

Old

 

Nobody

 

F9

 

Coming 2 America

 

Cadillac (Commercial)

 

Doritos (Commercial)

 

Bud Light (Commercial)

 

Cheetos (Commercial)

 

Inspiration4 (Commercial)

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.