Malaezu.ro

Ce-ați spune de o tabără de copii mari în regim de festival?

Pentru că e plin sezon de festivaluri, de la Electric Castle la Untold, de la Summer Well la Spellground (fie el și anulat), am găsit foarte interesantă informația asta pe care am decis s-o dau mai departe pe blog. E vorba de o tabără de copii mari care urmează să se întâmple la început de septembrie (între 2 – 4 septembrie, mai exact) în Eforie Sud.

Zic că-i în regim de festival pentru că vine cu niște activități și evenimente care cu siguranță c-o să vă ducă cu gândul în exact aceeași direcție: cum ar fi 20 de DJ plus alte trupe live, un mediu cel puțin interesant cu grafittiuri, copaci îmbrăcați și baloane cu led și, desigur, o plajă întreagă în față. Pe lângă toată treaba asta, prima tabără de copii mari din România vine cu un show de darabuka (tobele astea africane), exerciții de yoga și o zonă de relaxare cu muzică chill out.

Tabăra are 400 de locuri pentru cazare în camere cu 3 până la 10 paturi; adică fix cum se întâmplă într-o tabără școlară, doar că asta-i pentru copii mari. Prețul e de 100 de euro și include cazare și transport, iar biletele pot fi achiziționate exact de aici.

Partea proastă pentru mine e că nu-s suficient de copil mare, că dacă eram nu aveam restanțe la facultate fix în perioada aia. Altfel, mi se pare o combinație chiar faină toată treaba asta. Plus că-i fix ce recomandă doctorul pentru un început de septembrie în care toată lumea din jur lasă deoparte concediile și revine la sarcinile de birou ale copiilor mari.

afis_tabara

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.