Malaezu.ro

S-a deschis primul Taco Bell în România: iată ce poți comanda și care sunt prețurile

Azi (12 octombrie) la ora 11 s-a deschis oficial primul Taco Bell din Europa Centrală și de Est; probabil că știi deja campania aia pe care au făcut-o ei ca să anunțe că sunt singurul Taco Bell pe o rază de 1.208 km, deci dacă ești ungur și ai poftă de mâncare mexicană cel mai bine vii la București.

Primul Taco Bell din România s-a deschis în Băneasa Shopping City, însă aseară au anunțat că prin noiembrie se va mai deschide un restaurant; n-au zis unde.

Îți recomand super mult să mergi, mâncarea e bună de tot, dar nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. În primul rând că nu trebuie să-ți faci griji c-ar fi totul prea picant pentru gustul tău, că există și mâncare deloc picantă, plus că acea iuțeală vine pe trei nivele din care poți alege tu: mild, hot și fire.

La lansarea de aseară nu au prezentat și un meniu, însă noroc cu Victoria, să-i dea Dumnezeu sănătate, că s-a dus azi în timp ce noi toți ne toceam coatele la birou și a stat la coadă și a văzut cum arată. Principalele lucruri după care ar trebui să te uiți sunt cele 6 meniuri specifice, care vin cu porție medie de nachos sau cartofi prăjiți și suc, sau porție mare pentru încă trei lei. Ai așa:

 • Meniu 2 Tacos Supreme la 19,50 lei
 • Meniu Fajita burrito la 18,50 lei
 • Meniu Crunchwrap Supreme la 21,50 lei
 • Meniu Cheesy Bacon Fries Burrito la 22,50 lei
 • Meniu Quesadilla la 20,50 lei
 • Meniu Naked Burrito Bowl la 20,50 lei

În fiecare meniu îți poți alege tipul de carne (pui grill, pui mexican, vită sau porc), tipul de sos și garnitura despre care am zis deja. Îți dai seama că nu le-am încercat pe toate, am și eu o limită, însă am mâncat la quesadilla cât să mă rostogolesc din Băneasa până în Pantelimon și mi s-a părut de departe cel mai bun produs al lor.

Pe lângă meniuri au și produse individuale care costă între 5 și 10 lei (de exemplu ai 8,50 lei o porție de nachos cu brânză) și evident răcoritoare și bere. A, și au înghețată Sundae la 5 lei și Chocodilla la 6 lei. N-am încercat chocodilla, abia aștept să-l încerc, îmi plouă în gură.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

2 Comments

 1. Ioana Radu

  12 octombrie 2017 - 4:36 pm
  Răspunde

  Mi-ai facut o pofta de nu-ti poti imagina :)). O sa trec pe acolo cand mai ajuns in Bucuresti.

  • Alexandru Ion

   12 octombrie 2017 - 4:49 pm
   Răspunde

   Îți dai seama că eu mi-am făcut poftă singur în timp ce scriam… 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.