Malaezu.ro

Te consideri un om de succes?

E una dintre cele mai bune întrebări pe care i le poți adresa cuiva sau care, la rându-i, îți poate fi adresată. Și-atunci ce-ai răspunde? Da? Nu? Depinde? Te-ai compara cu alții pentru a-ți măsura succesul? Ai fi mulțumit de tine sau te-ai considera un om neîmplinit?

E important în egală măsură ce părere ai tu despre tine, la fel cum e important să cunoști opiniile celor din jurul tău; acelora care contează pentru tine, desigur. E important să știi dacă și ei, la rândul lor, te consideră un om de succes sau au o părere dezamăgitoare despre tine.

Conform Universității Americane Strayer, 90% dintre americani asociază succesul cu ideea de fericire, deci poate că întrebarea „te consideri un om de succes?” ar însemna, mai degrabă, „Ești o persoană fericită?” Cei de la Strayer s-au gândit că actuala definiție a succesului, aceea conform căreia pentru a fi un om de succes trebuie să fii împlinit pe plan financiar, să fii respectat și faimos, ar trebui schimbată. Au făcut o petiție în sensul ăsta, iar pentru fiecare semnătură obținută vor dona 50 de cenți proiectului Dress for Success.

În sensul ăsta au făcut un filmuleț prin care au rugat câțiva oameni să se autoevalueze, oferindu-și note de la 1 la 10. Apoi, pentru a exista o comparație, au rugat câteva persoane dragi din jurul acestora să le dea note. N-am să spun mai multe, am să las aici materialul cu pricina, pentru a putea fi urmărit. Apoi am să te invit să-ți dai și tu o notă.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.