Malaezu.ro

Ăsta e cel mai tare trailer la Justice League pe care o să-l vezi vreodată

În contextul în care Thor: Ragnarok are la ora la care scriu articolul ăsta un scor de 98% pe Rotten Tomatoes după 50 de recenzii, iar trailerul de la Back Panther crește incredibil de tare entuziasmul (măcar personal) față de ultimul film Marvel înainte de Infinity War îmi permit să fiu mai mult decât sceptic cu privire la universul cinematografic creat de DC care vrea a-și atingă apogeul cu Justice League exact cum a făcut-o Marvel la vremea sa prin prisma primului Avengers.

Am spus-o de mai multe ori că trailerele unui film reprezintă un punct esențial în strategia de promovare a sa (am scris despre asta inclusiv în lucrarea de licență, atât de tare mă zgârie pe creier unele nereușite la capitolul ăsta), motiv pentru care Batman v Superman mi s-a părut un eșec teribil, tocmai din cauza faptului că văzusem deja tot filmul în cele ‘jdemii de trailere lansate și realizate prost.

Pare-se că băieții responsabili cu trailerele la DC nu se învață minte și lasă succesul avut de Wonder Woman să li se urce la cap, pentru că în ultimul an cred c-au lansat câte un trailer sau spot tv pentru Justice League pe lună. Și nu doar că imaginile alea nu mă fac deloc să vreau să văd filmul (dar, na, o să-l văd, că-s un geek care se respectă), dar par a dezvălui absolut tot firul narativ al poveștii.

Cu toate astea cel mai mișto trailer Justice League a fost făcut de cei din spatele contului de Youtube Loot Crate Studios și e o parodie a filmului în care protagoniști sunt niște câini. E excelent, am râs cu poftă! Îi zice Pupstice League, iar villanul e stăpâna câinilor care vrea să cucerească lumea (sau ceva de genul) dând cu aspiratorul. Varianta canină a lui Flash e cu mult mai bună ca originalul, dacă mă întrebi pe mine. Te las să-l vezi în continuare, apoi aștept să-mi spui cum ți s-a părut.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.