Malaezu.ro

Începând de azi mă puteți urmări pe TVH în cadrul emisiunii Kooperativa 2.0

Bun, deci treaba stă în felul următor: azi, 15 octombrie, începând cu ora 15:00 pe TVH debutează emisiunea Kooperativa 2.0. Și da, TVH este un post tv ce poate fi urmărit de toată lumea, indiferent de abonamentul pe care-l aveți la cablu; tot ce trebuie făcut e să dați o căutare și sigur îl veți găsi. Asta așa, introductiv.

Ce înseamnă proiectul tv Kooperativa 2.0?

Întâi de toate o provocare; atât una personală, cât și la nivel de grup. Personală pentru că e prima experiență serioasă pe care o am cu televiziunea, așa că învăț din mers cum funcționează și ce implică; am mai filmat un material despre Pokemon GO pentru Pro TV, dar ăla nu se pune. Colectivă pentru că e provocarea noastră, a găștii de la Kooperativa 2.0 să transmitem pe micul ecran ceea ce împărtășim în mediul online cu fiecare articol pe blog, postare pe Facebook sau poză pe Instagram.

Am reușit în timp să formăm un grup care să reușească să se identifice prin punctele comune și să se diferențieze prin experiențele personale, fapt care va putea fi regăsit în cadrul emisiunii de pe TVH. Concret, suntem implicați în foarte multe activități despre care urmează, începând de azi, să povestim și pe tv. Există experiențe comune, cum ar fi vizita pe care am făcut-o în această toamnă la Regata Marilor Veliere, dar și proiecte personale, cum ar fi hashtagul #casăștiți al lui Cristian Florea. Toate astea urmează să fie conectate în emisiunea tv Kooperativa 2.0.

Care este aportul meu la emisiune?

Fiecare dintre noi are propriile pasiuni și proiecte; am mai zis asta, mă repet, știu. Despre mine, de exemplu, știți că mă „plimb” ocazional pe la diverse vizionări pentru presă ale filmelor ce urmează să intre în cinema; printre altele. Astfel c-am zis să profit de situație și să duc pasiunea asta la un alt nivel. Și nu vă gândiți c-o să dezbat filme pe tv pentru că nu-s niciun fel de critic.

Ceea ce urmează să auziți de la mine sunt păreri pe care le voi exprima de acum și pe micul ecran, nu doar pe blog. Ele vor fi însoțite, bineînțeles, de interviuri și de reacții ale oamenilor implicați mai mult sau mai puțin în acest fenomen și ilustrate cu cadre care să vă introducă puțin în atmosfera acestor vizionări de presă cu care se confruntă un blogger. Altfel spus, unul dintre scopurile emisiunii Kooperativa 2.0 de pe TVH este și familiarizarea publicului cu evenimentele la care participăm și ceea ce se întâmplă dincolo de un selfie postat pe internet și un articol scris pe blog.

Este important să rețineți că rubricile fiecăruia dintre noi pot varia de la o emisiune la alta tocmai pentru că sunt multe și diverse. De exemplu într-o zi puteți afla de la mine despre un film, iar în alta puteți primi alte informații de la un alt coleg.

Ce ne-am propus să facem cu emisiunea?

În primul rând să ne descoperim pe noi în fața voastră într-un mod diferit de cel făcut până acum. Veți vedea că formatul emisiunii este unul lejer, iar evenimentele în care suntem implicați sunt prezentate în același timp într-o manieră amuzantă, dar suficient de serioasă pentru a vă lua informațiile de care aveți nevoie. Așa cum mă știți pe mine și pe colegii mei din mediul ăsta 2.0, veți putea să ne descoperiți acum și pe un alt canal de comunicare.

Și pentru că azi e prima emisiune, și pentru că sunt convins că există lucruri pe care să le îmbunătățim pe viitor, tare v-aș rămâne recunoscător dacă m-ați „lovi” cu un feedback după; oricum și oriunde doriți. Pe mine m-ar ajuta super mult să știu cum să mă dezvolt și în direcția asta!

Despre 
Blogger aici, social media editor la Kooperativa 2.0, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber mai sunt și student la social media.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.