Malaezu.ro

Urmează PR Forum 2015; pe 26 şi 27 martie

Încă nu s-a făcut anul de când particip la evenimentele organizate de Evensys şi Biz; dar mie-mi place să număr şi să tot adaug pe listă. În acest sfârşit de martie, pe 26 şi 27, timp de două zile JW Marriott Grand Hotel din Bucureşti va fi gazda celei de-a noua ediţii a PR Forum. Se va lăsa cu mult PR, se va vorbi despre noile tendinţe în comunicare, campanii de succes şi studii de caz. Evensys aduce în aceeaşi sală unii dintre cei mai buni specialişti în domeniu, de la directori de comunicare din companii de top de pe piaţa locală, la manageri ai celor mai renumite agenţii de relaţii publice din România.

Mândru student la Relaţii Publice în cadrul FJSC, Malaezul aici de faţă ţine să vă ofere cu bucurie în cuvinte vestea începutului de primăvară: Evensys organizează cea de-a noua ediţie de PR Forum la hotelul JW Marriott din capitală, iar timp de două zile, pe 26 şi 27 martie, PR-ul va fi la putere.

Prima zi va include două conferinţe şi trei seminarii. În cadrul conferinţelor vor fi analizate tendinţele, oportunităţile şi ameninţările previzionate pentru anul 2015 în industria comunicării. Pentru seminarii au fost alese subiecte de actualitate, tratate de oameni specializaţi, care vor oferi nu doar idei noi, ci şi soluţii concrete. Vor fi discutate teme precum story doing, co-creation, PR B2B, corporate communication etc.

A doua zi va cuprinde patru workshop-uri reunite sub conceptul PR AcademyMSL Group The Practice va provoca audienţa la primul maraton de PR: 42 dintre cele mai spinoase întrebări care îi frământă pe oamenii de comunicare din companii vor avea, la finalul workshop-ului, un răspuns. Golin Romania va duce relaţiile publice în zona digitalului şi va prezenta strategii care urcă un brand în topul preferinţelor consumatorilor pe fiecare canal de social media în parte. Image PR va lansa bătălia conceptelor în campaniile de PR şi va nominaliza câştigătorii. Evensys va pune în scenă un workshop inedit în care canalele digitale vor fi combinate cu activări offline out-of-the-box şi în care participanţii vor învăţa cum să folosească noi instrumente eficiente.

Una dintre noutăţile de anul acesta este că, în paralel cu cele trei seminarii, Evensys organizează, în parteneriat cu Orange, şi primul seminar adresat viitorilor profesionişti: Young PR Seminar. Astfel, studenţii pasionaţi de comunicare şi relaţii publice vor avea ocazia să stea faţă în faţă cu specialiştii, să descopere partea practică a activităţii de comunicare în companii şi agenţii şi să adreseze orice întrebare căreia nu i-au găsit răspuns în facultate.

Mai multe detalii, informaţii actualizate, dar şi un formular de înregistrare găseşti pe site-ul oficial al evenimentului.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.