Malaezu.ro

UTOK aduce magia sărbătorilor în secţia de Oncologie a Spitalului Fundeni

Dragilor, pentru că azi e luni, început de săptămână, prima mea zi de vacanţă de când am început drumul ăsta al facultăţii, ţin să vă urez un călduros bun venit! în perioada sărbătorilor de iarnă. Aşa cum se poate observa, mi-am pus căciuliţa de Moş pe blog şi un screen saver cu fulgi de zăpadă pe telefon pentru a mă putea integra cât mai bine în magia sărbătorilor. Şi dacă tot am făcut rost de căciula roşie, gândul de-a fi nu Moş Crăciun, ci măcar vreun elf care-l ajută m-a năpădit rapid.

Am primit cu încredere şi entuziasm o idee venită din partea lui Cristi de a oferi puţină bucurie copiilor aflaţi în secţia de Oncologie a Spitalului Fundeni. Pentru că asta-i fain în a fi blogger, nu trebuie să depui prea mare efort, iar puţinul pe care tu îl faci poate însemna mult pentru cei cărora li se adresează. Aşa am decis să mă alătur unor oameni frumoşi care suştin prin blogurile lor cauza de conştientizare a necesităţii tehnologiei în viaţa copiilor de la Spitalul Fundeni.

Apropierea sfârşitului de an a dat posibilitatea UTOK de a aduce magia sărbătorilor de iarnă la Spitalul Fundeni, secţia Oncologie. Fiecare copil are de acum o tabletă UTOK ce îi oferă nenumărate moduri de joacă, lecţii educative şi acces la sute de mii de aplicaţii care să îi mărească apetitul pentru cunoaştere. Tabletele beneficiază de aplicaţii educative, ce încurajează învăţatul prin jocuri. Tradiţia cadourilor de sărbători a început în 2011, iar la originile acesteia stă Alina Iatan, fiziokinetoterapeut. În fiecare an s-au oferit hăinuţe, dulciuri şi jucării, iar de astăzi, tabletele UTOK îşi fac loc sub bradul de Crăciun al copiilor.

Copiii ne dovedesc încă o dată că sunt cei mai receptivi în ceea ce priveşte tehnologia. Ne bucurăm să vedem că tabletele intră foarte uşor în viaţa lor şi că funcţiile sunt asimilate extrem de repede. Deşi copiii din această secţie sunt aici pentru a urma un tratament, considerăm că în timpul liber fiecare dintre ei se va bucura de tabletele UTOK şi de aplicaţiile preinstalate.”, a spus Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Cât despre UTOK, brandul surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri şi tablete caracterizate prin specificaţii de top şi accesibilitate. Printre modelele de succes se numară puternicele smartphone-uri Dual SIM UTOK 5008 şi UTOK 500Q HD, UTOK i800, prima tabletă din gama cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 şi UTOK i700, tableta performantă cu procesor Intel® Atom. Pe lângă gama performantă, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie beneficii precum 5 ani garanţie, filme, seriale şi emisiuni gratuite timp de o luna, 100 de cărţi incluse gratuit în fiecare tabletă şi smartphone şi acces la 20 de milioane de melodii timp de o lună.

Pe lângă acest articol, puteţi ajunge foarte uşor pe pagina UTOK şi să descoperiţi ofertele lor click-uind bannerul din partea dreaptă. Mi-aş dori mult să înţelegeţi că singura satisfacţie pe care am primit-o susţinând iniţiativa UTOK e aceea oferită de bucuria copiilor din Spitalul Fundeni. Pentru că sunt sărbători, pentru că vine Crăciunul, pentru că am deja căciuliţă şi pentru că e bine să facem bine!

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.