Malaezu.ro

Vă invit să aruncaţi o privire peste noul Bad Karma Magazine

Pentru că eu am învăţat în perioada copilăriei mele că treaba asta cu karma e o chestie de bine, automat gândesc că dacă o supăr o să iasă urât. Cum ar veni, o să mi se întâmple o nasoală, o să păţesc eu ceva; şi dacă trebuie să ne ţinem prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape, cu această karma trebuie să ne plimbăm de mână pe stradă, s-o avem într-un buzunar, căci altfel zodiacul vieţii ne va da cu virgulă. În contextul ăsta vreau, în cele ce urmează, să vă povestesc de o iniţiativă românească din cap până-n picioare, denumită Bad Karma. Cu scurta precizare că bad karma is good karma, ca să zic aşa.

Bad Karma Magazine (clickăiţi ca să ajungeţi pe site) este nici mai mult nici mai puţin decât singurul site experience-based, cu conţinut 100% original din România. Adică ce înseamnă asta: patru omuleţi scriu pe site despre experienţele lor şi despre tot felul de lucruri care merită încercate în viaţa asta. Ceea ce, automat, îmi aduce foarte mult cu ceea ce-ar trebui şi bloggingul să însemne, dincolo de campanii, advertoriale şi mai ştiu eu ce.

Tocmai de-aia am empatizat de la primele secunde cu ideea Bad Karma, pentru că am regăsit în ea plăcerea pe care o  descoperisem eu pe vremea când m-am apucat de scris. Motivaţia aceea de a împărtăşi experienţe faine (sau mai puţin faine) de care ai parte. IvannaDravenHal şi Clarice scriu în cadrul site-ului despre (zic eu) cam tot ce le trece prin cap. Doar că o fac organizat şi îşi împart lucrul în categorii precum experiencing, sport, gamig, cârciuming, cooking sau party tips.

Fiţi atenţi, de exmplu, la treaba asta cu experiencing-ul; mie mi se par foarte tari articolele de-acolo. Gen, instantanee din luna mea petrecută la spitalul de nebuni; sau articolul ăsta extrem de fain despre Walking Dead. Aşa, gata, nu vă mai dau mură-n gură, găsiţi voi singurei pe site ce vă trebuie. Eu voiam doar să vă provoc puţin, să vă lansez invitaţia asta, de a citi măcar câteva articole de pe badkarma.ro, şi vedeţi voi c-o să aşteptaţi lovind periodic cu piciorul în podea şi cu degetul în f5 să mai apară câte ceva nou.

A, şi vedeţi tortul ăla din poză, pe care scrie mare şi frumos bad karma? Aici aveţi o pagină de Facebook cu mai multe bunătăţi d-ale autoarei; pe care, ce să fac, le-am tot degustat eu în cadrul evenimentului de lansare. Iar pagina de Facebook Bad Karma e asta. Just live a little!

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.