Malaezu.ro

Varianta sângeroasă a filmului Home Alone e mult mai amuzantă decât originalul

Citeam de curând un articol pe Vice despre cât de letale sunt capcanele din filmul „Singur Acasă” de fapt. Cred că și tu, după ce ai văzut cel puțin un film din serie ți-ai pus măcar o dată întrebarea: cum Sfinte Ioane au supraviețuit ăia doi la câte lovituri în absolut toate zonele corpului și-au luat?

Adevărul e că asta nu e deloc relevant pentru farmecul filmelor și nici n-ar trebui să ne gândim prea mult la aspectul ăsta. E cam ca atunci când te uiți la desenele cu Road Runner și încerci să înțelegi cum de mai trăiește coiotul ăla după ce a fost aruncat în aer, a căzut de pe un munte, a fost călcat de tren, împușcat și așa mai departe.

Dar de dragul exercițiului de imaginație, oamenii din spatele contului de Youtube BitMassive și-au reimaginat două dintre secvențele filmului Home Alone în varianta sângeroasă. Și știu că nu ar trebui, dar pe mine mă amuză mult mai tare astea decât variantele originale; poate și pentru că știu că, indiferent cât de mult sânge ar ieși din ei, băieții ăia doi urmează să se ridice și s-o ia de la capăt oricum.

Am pus cele două clipuri mai jos pentru a le putea vedea și tu. Și aștept să-mi spui cum ți se par; asta presupunând că nu ai sub 12 ani, altfel n-ar fi o idee foarte bună să le vezi.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.