Malaezu.ro

A venit noul iPhone 6…

Acuma, să înţelegi corect titlul ăla care pe mulţi îi poate induce într-o gravă eroare de percepţie; eroare pe care am comis-o eu voit, ceea ce n-o mai face să fie chiar aşa o eroare. Nu la mine a venit iPhone 6, eu îs cu Androidul, butonez un LG fain şi-mi place aşa, dar îs mulţi români care-l preferă pe iOS. La ei, deci, au venit noile modele de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Şi credeţi-mă că-i atât de simplu să faceţi rost de ele! Vă explic eu acuşica.

Deci drăgălaşele astea de abia au apărut pe piaţă, noile produse Apple, fac cozi kilometrice prin Statele Unite, acolo unde oamenii se înghesuie mai ceva ca pensionarii români la Sfintele Moaşe pentru a le cumpăra. Dar pentru că românul e inventiv şi se delimitează de trendurile impuse de peste ocean, cetăţenii din ţara lui Traian au posibilitatea să-şi achiziţioneze noile modele iPhone online.

QuickMobile, trendsetter IT&C în România aduce telefoanele astea inteligente (şi nu numai) în România. Adică nu aşa orişicum, dar ei sunt primii care le aduc în România, iar tu dacă vrei să fii tot printre primii care le butonează, la ei le găseşti. Ce pot eu să-ţi zic e că cei de la QuickMobile fac o treabă senzaţională prin simplul fapt că sunt acolo, prezenţi pentru România la marile lansări de gadgeturi de prin lumea asta. Ei fac posibilă achiziţionarea celor mai noi smartphone-uri Apple de către români (deci mă repet, nu e vorba doar de mărul muşcat aici, dar el s-a lansat cu surle şi trâmbiţe acum, de curând, deci despre el vă zic şi vouă) şi tot ei pun ţara asta pe harta lansărilor mondiale ale noilor iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.

Eu am aruncat o privire pe site-ul lor (quickmobile.ro/iphone) şi toată treaba asta mi se pare ireal de simplă şi de frumoasă. Găsiţi voi acolo telefoanele, preţurile, culori, memorie, vă pricepeţi voi că sunteţi cititori deştepţi. Iară dacă vreţi o alternativă la ce v-am povestit eu mai sus, sunt un Malaez simpatic şi v-o spun şi p-asta. Cristi organizează la el pe blog un super concurs, d-ăla fain cu un premiu cât el de frumos: un iPhone 6 nou nouţ. Deci intraţi la el pe blog (daţi click fix deasupra, unde vedeţi voi literele alea verzi şi bolduite, nu e greu), vă daţi cu părerea despre ce înseamnă pentru voi faptul ca iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile şi sunteţi automat înscrişi în cursa pentru telefon; sau smartphone, că am înţeles că nu li se mai zice telefoane, ne-am şmecherit toţi.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

3 Comments

 1. e-provincia

  26 septembrie 2014 - 3:47 pm
  Răspunde

  iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt doua gadgeturi asteptate in intreaga lume. Am vazut reactia din SUA si cred ca vanzarile vor depasi cele mai optimiste asteptari.

 2. Andreea

  2 octombrie 2014 - 4:06 pm
  Răspunde

  Sigur, ca vor depasi asteptarile. Dar la ei, ca la noi …

 3. iulian

  25 octombrie 2014 - 4:38 pm
  Răspunde

  sa stii ca si eu eram cu Androidu … dar am schimbat pe aifon … si nu prea m-as mai intoarce la android. o fi el open source, etc. etc. dar iOS e stabil frate, face ce trebuie sa faca. asa ca … hip hip ura pe iPhone 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.