Malaezu.ro

Viața mea la Kooperativa 2.0 e foarte faină!

După cum puteți vedea, poza de mai sus descrie perfect o stare de spirit pe care eu aș putea cu greu s-o exprim în cuvinte. Voi i-ați putea spune o adevărată destrăbălare, dar cine sunt eu pentru a îndrăzni să vă contrazic? Desigur că în rest muncim, căci e o treabă serioasă și responsabilă, dar asta nu înseamnă că n-o putem face cu zâmbetul pe buze.

În urmă cu o săptămână a venit pe la noi, la sediul Kooperativa 2.0, gașca asta de nebuni frumoși de la Ballantine’s Brasil, ca să ne mai anime puțin sfârșitul de săptămână. Cum să zic, da’ l-au animat peste măsură, căci ne-au înfășurat în ghirlande, ochelari de soare și peruci, și-au etalat cămășile hawaiene alături de un chef de viață incredibil, au amenajat ad-hoc un bar, niște tobe și ne-au echipat pe fiecare cu câte o tarabană.

Îmi permit să împrumut de la Chinezu un filmuleț, ca să vă ajute și imaginile astea să înțelegeți în ce direcție bat eu; dacă vreți mai multe videoclipuri și poze, tot la el pe blog le găsiți.

În altă ordine de idei, după ce ne-am calmat din destrăbălarea inițială, am intrat în phase 2, cum ar veni, și am asistat cuminți la o demonstrație de forțe, în timp ce sub ochii noștri se preparau niște băuturi fantastice. Adică am băut din noul Ballantine’s Brasil suficient cât să-mi aduc aminte ce gust are și să vă mai și povestesc vouă despre asta.

L-au preparat băieții ăia în mai multe feluri, de la sec (știu, o să ziceți că aia nu e preparare, dar o trecem pe listă) la cocktail-uri cu suc de mere sau limonadă. Eu am fost și voi rămâne adeptul combinațiilor cu suc de mere, dar asta nu înseamnă că nu pot – sau că n-am făcut-o deja – să-l beau și sec. Un deliciu, ce să mai! Uitați, de exemplu, ce fain sună prezentarea de mai jos (deși nu se ridică la nivelul băuturii):

Inspirat de obiceiul brazilienilor de a adăuga felii de lime în paharul cu whisky, Ballantine’s Brasil propune pentru această vară o băutură nouă, cu gust lejer, recreând în acest mix o experienţă senzorială pe care o poţi regăsi doar într-o vacanţă exotică în Brazilia.

Dincolo de toată treaba asta, două lucruri sunt certe: primul, și anume că noul Ballantine’s Brasil e o băutură d-aia pe care-aș mai tot savura-o pe la petreceri, iar al doilea e acela că noi, aici la Kooperativa 2.0, suntem puși serios pe treabă din toate punctele de vedere – și pe muncă și pe distracție. Ăsta-i albumul cu poze de la petrecerea Ballantine’s Brasil.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

1 Comentariu

  1. Alexandru

    4 august 2015 - 3:35 am
    Răspunde

    Se pare ca v-ati distrat pe cinste! Ma bucur pentru voi si chiar e bine, e loc intotdeauna si de asemenea momente. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.