Malaezu.ro

Viitorul este astăzi: RoboCop a ajuns în România!

Nu de mult am vorbit despre parteneriatul dintre Malaezu.ro şi OmniCorp; spuneam la acea vreme despre câteva dintre avantajele ce mi se oferă cu ocazia încheierii unui astfel de acord. Avantaje de care m-am bucurat din plin cu doar câteva ore în urmă. Aşa cum am promis, voi scrie în cele ce urmează despre ce înseamnă concret noul proiect al celor de la OmniCorp şi despre cum va influenţa acesta o planetă întreagă.

Am primit cu mare încântare invitaţia celor de la OmniCorp de a mă alătura bazei lor din Detroit, Statele Unite, pentru a vedea cu proprii mei ochi cum funcţionează noua lor tehnologie. Acolo, doctorul Denett Norton lucra din greu la punerea pe picioare a unuia dintre cei mai potenţi poliţişti pe care America i-a dat vreodată. Implicat într-un teribil accident, poliţistul Alex Murphy acceptă să facă parte din planurile de dezvoltare ale OmniCorp, cu speranţa că într-o bună zi se poate întoarce înapoi la soţia şi copilul său.

Testele au fost printre cele mai dure pe care le-am văzut eu vreodată, însă într-un final Alex a reuşit să înfrângă rigurozitatea şi nivelul ridicat de pericol impus de cei de la OmniCorp, dovedind că reprezintă mai mult decât un alt simplu robot de luptă. Aşadar, după îndelungi dezbateri, teste şi negocieri, proiectul RoboCop a fost acceptat şi este gata de a fi făcut public în cadrul unei adunări speciale. Se speculează că noul poliţist american va fi prezentat de către însuşi primarul din Detroit, alături de CEO-ul OmniCorpRaymond Sellars.

Rămâne totuşi să vedem cum se va adapta noul RoboCop cerinţelor unui prezent modern, diferit faţă de ceea ce cunoştea el atunci când a fost lansat pentru prima oară, în 1987. Creat de regizorul brazilian José Padilha, dar conturat impecabil de actorul suedez Joel Kinnaman, poliţistul robot este adus în România de către cei de la CineForum începând cu 7 februarie. N-aş vrea să-i ratez din distribuţie pe magnificii Gary Oldman, Michael Keaton şi Samuel L. Jackson.

Întreaga poveste a lui RoboCop am avut plăcerea să o urmăresc aseară, la avanpremiera de la Cinema City Controceni, pe un ecran IMAX de toată frumuseţea; un ecran imens. Am avut mare noroc că filmul a fost 2D, pentru că altfel ieşeam total chiaun din sala aia. Filmul se anunţă unul dintre marile succese la box office ale acestui început de an, în timp ce finalul îi prevesteşte o continuare pe măsură. Recomand cu încredere!

Spoiler Bonus: Înainte de finalul filmului, Samuel L. Jackson concluzionează triumfător şi direct mesajul pe care americanii doresc să-l implanteze în capul tuturor oamenilor de pe glob: America a fost şi va fi cea mai grozavă ţara din lume! #PatriotismulĂsta

Să nu uit, trailerul filmului îl găsiţi mai jos! 🙂

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.