Malaezu.ro

Vodafone se ține de lansări pe bandă

Ceea ce vedeți voi în imaginea alăturată este mulțimea de oameni venită aseară la magazinul Vodafone din Centrul Vechi pentru a întâmpina cum se cuvine lansarea pe piața românească a lui iPhone 6S și iPhone 6S Plus. Toată treaba asta s-a consumat în 15 magazine din țară, în mai multe orașe precum București, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Pitești ori Craiova. Doar că faza faină din Centrul Vechi a fost că dacă purtai la tine ceva roz (de la cămașă la ciorapi, un batic sau o brățară) intrai într-o tombolă și aveai ocazia să mergi acasă cu noul model de iPhone.

Cele mai recente modele de iPhone pot fi folosite de utilizatori în cea mai rapidă rețea 4G, alături de abonamentul RED 89, ce include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internaționale, 400 minute roaming/lună și 1.5 GB/lună trafic de date în roaming, precum și acces pe întreaga perioadă contractuală la filme și seriale prin HBO GO și muzică prin Zonga powered by Vodafone. Adică n-ai putea să-ți dorești mai mult de la un abonament, că-ți oferă ăsta de toate.

Tot la capitolul lansări, de curând au anunțat noua industrie 4.0, ce le oferă utilizatorilor servicii personalizate care variază de la Connected Cabinets, Digital Media Signage și Supraveghere Video, până la Managed Asset Tracking. Și-am să vă și explic puțin ce înseamnă toate astea, ca să înțelegeți mai bine.

Soluția Connected Cabinets permite companiilor să-și gestioneze constant stocurile și să aibă vizibilitate asupra bunurilor care implică un nivel ridicat de capital circulant, printr-o platforma online, optimizată și pentru telefonul mobil, cu indicatori în timp real, de tipul localizării exacte, funcționalității, temperaturii și greutății produselor din frigidere, cabine și vitrine frigorifice.

Cu noua soluție Digital Media Signage, companiile pot comunica și își pot gestiona media digitala pe display-urile pe care le dețin, într-un mod eficient, de la distanță, online și în timp real. Serviciul permite, de asemenea, o monitorizare îmbunătățită a interesului clienților și a implicării acestora, pentru conținutul de tip advertising afișat.

Supravegherea Video reprezintă un sistem ce funcționează prin intermediul Vodafone cloud, pe o platformă securizată, ce integrează opțiuni video mobile și dezvoltate de terți. Serviciul permite control video virtualizat și integrat în orice moment, prin orice terminal, prin administrare online în timp real, precum și prin acces de la distanță.

Noul serviciu Managed Asset Tracking permite companiilor să-și vizualizeze în timp real poziționarea flotei, să-și optimizeze vânzările și traseele de distribuție, precum și să-și îmbunătățească nivelul consumului de combustibil. Pe lângă componenta de timp real, serviciul afișează și timpul estimat de sosire a vehiculelor.

În altă ordine de idei, recent Vodafone România a fost desemnată drept rețeaua care furnizează cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 mbps potrivit unui studiu extins, publicat în 24 septembrie 2015 de către OpenSignal.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.