Malaezu.ro

The Witcher va primi un joc de mobile similar cu Pokemon GO

The Witcher: Monster Slayer este numele jocului care își propune să aducă celebra franciză creată de polonezul Andrzej Sapkowski și pe dispozitivele mobile, după cărți, jocuri video și, cel mai recent, serialul produs de Netflix.

Moda aplicațiilor bazate pe realitate augmentată a fost lansată inițial de Snapchat, cu celebrele filtre create de ei, dar a fost popularizată foarte mult de jocul Pokemon GO. Într-o discuție pe care am avut-o cu Jason Yim, CEO-ul Trigger, cea mai mare agenție de realitate augmentată din lume, acesta spunea că Pokemon GO a ajutat foarte mult industria pentru că a reușit să explice conceptul pe înțelesul tuturor.

De atunci inclusiv franciza Harry Potter a beneficiat de un proiect similar, chiar dacă jocul Wizards Unite nu a reușit să devină atât de popular precum predecesorul său, amintit anterior. Acum însă a sosit rândul The Witcher, al treilea nume mare care se alătură acestui trend.

The Witcher: Monster Slayer este un joc produs atât pentru iOS, cât și pentru Android chiar de CD Projekt Red, studioul din spatele jocurilor de bază din serie. Conform descrierii oficiale oferite de studio, jocul le va permite utilizatorilor să urmărească, să studieze și să se lupte atât cu monștri consacrați ai francizei, cât și cu specii noi, în timp ce explorează lumea din jur. Jocul ține cont de asemenea de perioada zilei și de condițiile meteo, care sunt elemente ce pot influența apariția unei creaturi anume și șansele de a o învinge. Poți vedea mai jos cum arată primele cadre din joc.

sursă foto: ign.com

Jucătorii vor fi nevoiți să-și prepare diverse poțiuni și să pregătească mai multe capcane, precum și să-și upgradeze personajul pentru a putea învinge toți monștri din joc. Mai mult, pe lângă latura de explorare, jocul va avea și o serie de misiuni bazate pe un storyline inspirat din jocurile video, pentru a te face cumva să simți că urmărești un scop anume, nu doar că alergi după creaturi fantastice.

Monster Slayer este un joc free-to-play și ar urma să se lanseze la finalul anului acesta. Așa cum ziceam mai sus, el vine în completarea universului The Witcher, care va primi (probabil anul viitor) atât un serial anime numit The Witcher: Nightmare of the Wolf, cât și un prequel live-action al serialului Netflix (The Witcher: Blood Origin), care va exploata perioada dedicată Conjuncției Sferelor.

Tagged in:
Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.