Malaezu.ro

WTF e în seara asta în Bucureşti!

Mno, titlul nu conţine nicio înjurătură ori exclamaţie vulgară, aşa cum s-ar aştepta unii. După ce au cântat în 17 oraşe din toată ţara, gaşca nebună a lui Moga îşi încheie turneul WTF Tour în seara asta, la Bucureşti. Deşi scriu articolele de genul ăsta după ce am participat la evenimentul cu pricina, zic să fac o excepţie acum şi să vorbesc puţin despre ce înseamnă WTF Tour.

Au avut primul concert pe 23 ianuarie, la Braşov. De acolo au mai cântat în alte 16 oraşe, precum Ploieşti, Bacău, Iaşi, Vaslui, Alba Iulia, Timişoara… După mai bine de două luni de concerte, gaşca nebună a lui Moga se întoarce acasă, în capitală, la Bucureşti. Mă uitam pe pagina de facebook dedicată turneului şi am rămas plăcut impresionat de atmosfera de prin alte oraşe. Şi aşa uitându-mă prin poze, mi-am zis că nu se poate ca tocmai Bucureştiul să fie mai prejos. Adică, aici tre’ să se întâmple marele boom, nu? Şi cum nu-mi place să ratez ocazii d-astea de impact, am realizat că e imposibil să lipsesc de la un aşa concert. Da, chiar şi atacat de cei mai periculoşi viruşi extratereştrii, tot n-o să lipsesc!

Cei de la Urban.ro mi-au oferit o invitaţie la ultimul concert din cadrul turneului WTF Tour, ce va avea loc în seara asta în Bucureşti, în Live Club mai exact, începând cu ora 19. De muzică o să se ocupă copiii lui Moga – Shift, JerryCo, Liviu Teodorescu, Adda, Sorana şi Sânziana – cărora li se va alătura nimeni altul decât What’s Up, venind din al său Taxi. Ce-i diferit la concertul ăsta faţă de celelalte, e că aici se vor reuni imagini din toate celelalte oraşe de până acum, fotografii din backstage şi de la making of-ul noului videoclip semnat Shift feat. Vizi , După Ani şi Ani. Ca premieră, JerryCo îşi lansează diseară videoclipul noii sale piese, Povestea unui Campion, care va beneficia de apariţia fostului campion mondial Leonard Doroftei.

Ca să amintesc doar câteva dintre hiturile pe care le voi auzi diseară, zic de Taxi, Îţi arăt că pot, Eşti piesă, După ani şi ani, Je suis lejer,  sau Sus pe toc. Nu ştiu de voi, dar zic c-ar fi o idee bună să spuneţi prezent şi să luaţi parte la concluziile WTF Tour. Vă las mai jos o melodie drăguţă, în caz că încă nu v-am convins încă să daţi o tură prin Live Club diseară. WTF?

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.