Malaezu.ro

Vino la Zilele Biz să afli poveștile oamenilor de afaceri care au făcut performanță în România

Când vezi că scrie mare pe un afiș „I shouldn’t be alive” te gândești că povestea din spatele mesajului ăla trebuie să fie una grozavă; iar personajul cu pricina e un fel de Bruce Willis al industriei lui. Și mai ales atunci când vorbim de domeniul afacerilor și al oamenilor de business din România, cei care au făcut proiecte care să supraviețuiască pe meleagurile patriei chiar că pot fi catalogați drept greu de ucis. Ăștia-s oamenii ăia cu care să stai la povești, să asculți și să înveți lucruri.

Treaba e în felul următor: Zilele Biz e evenimentul ăla care reușește de 15 ani să adune împreună cei mai de succes oameni de afaceri din România în cadrul unor conferințe-maraton ce se întind pe durata a cinci zile.

Tema de anul ăsta e fix aia, „I shouldn’t be alive”, și e despre oameni care au reușit să-și dezvolte planul de business și să facă performanță în țara asta în ciuda tuturor obstacolelor întâlnite; care-s multe la număr. Ediția de anul ăsta are loc între 14 și 18 noiembrie la Hotel Novotel din București, iar fiecare zi vine cu câte o tematică proprie, care arată cam așa:

 • 14 noiembrie – Antreprenoriat;
 • 15 noiembrie – Inovație;
 • 16 noiembrie – Management;
 • 17 noiembrie – CSR;
 • 18 noiembrie – Media & Marketing.

Ca să înțelegi mai bine, toată povestea asta reunește antreprenori, manageri și inovatori care au reușit să schimbe modul în care se face business în România. Pentru înscrieri ai pagina asta, de unde poți alege fie o singură zi pe care o consideri mai atractivă, fie acces pe toată durata evenimentului. Până pe 17 octombrie e valabilă și oferta early bird, apropo!

Dacă mă întrebi pe mine, e o ocazie foarte bună pentru a învăța chestii noi și a asimila informații în plus din lumea asta. Care cu siguranță se vor dovedi utile mai devreme sau mai târziu pentru că, nu-i așa, cu toții vrem să fim antreprenori și să avem un proiect de business de succes.

Despre 
Blogger aici, social media editor la Kooperativa 2.0, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber mai sunt și student la social media.

1 Comentariu

 1. Simina

  13 octombrie 2016 - 8:21 pm
  Răspunde

  Titlul este fenomenal! Pentru cine nu a trait viata unui antreprenor nu cred ca inseamna mare lucri, insa pentru cei care au avut de-a face cu fiscul si cu statul roman si reprezentantii sai… acest titlu exprima tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.