Malaezu.ro

Cum arată lista celor 21 de filme pe care Marvel le are planificate pentru următorii ani

Dacă n-ai aflat deja, e bine să știi faptul că tranzacția dintre Disney și Fox e aproape gata, ceea ce înseamnă că în scurt timp toate personajele Marvel asupra cărora aveau drepturi studiourile 21st Century Fox vor ajunge în portofoliul Disney și vor putea fi integrate în Universul Cinematografic Marvel. Toată treaba asta o să fie destul de complicat de făcut, mai ales în contextul în care MCU are deja vreo 10 ani de existență, dar și din cauza faptului că există o mulțime de filme aflate deja în producție.

Cum acordul nu este încă încheiat 100% nu există niciun fel de informație cu privire la soarta tuturor filmelor Marvel, astfel că până atunci îți prezint mai jos o listă cu 21 de titluri pe care le-ai putea urmări în viitorul apropiat dacă nu se întâmplă ceva. Toate au fost confirmate într-un fel sau altul, deci chiar dacă Disney decide să anuleze unele producții ne putem consola cu gândul că intenția a fost reală.

1. Venom (5 octombrie 2018)

Îl are pe Tom Hardy protagonist și lansează ceea ce se numește Spider-Verse, universul cinematografic al celor de la Sony bazat pe personajele din benzile desenate cu Spider-Man; practic singurele personaje care nu vor fi în portofoliul Disney nici după cumpărarea celor de la Fox.

2. Spider-Man: Into the Spiderverse (14 decembrie 2018)

E singurul film de animație din listă și, chiar dacă poate nu e atât de atractiv pentru publicul larg, are la bază o poveste foarte apreciată de fanii comicsurilor. Protagonistul nu este Peter Parker, ci Miles Morales, un Spider-Man dintr-un „univers vecin”.

3. Silver and Black (8 februarie 2019)

2019 începe așa cum s-a terminat 2018: cu antagoniștii lui Spider-Man în prim-plan. De data asta e vorba de Silver Sable și Black Cat într-un film de spionaj care e posibil să reunească și alte nume cunoscute fanilor, precum Chameleon, Tombstone, Gaunt sau Tarantula.

4. Dark Phoenix (14 februarie 2019)

Dark Phoenix ar putea fi prima „victimă” a tranzacției dintre Disney și Fox; există multe zvonuri cum c-ar fi deja anulat, însă la fel de multe voci spun că nu se pune problema, mai ales că-i deja filmat. Filmul urmează să aducă pe marile ecrane povestea lui Jean Grey, interpretată de Sophie Turner.

5. Captain Marvel (8 martie 2019)

E următorul film MCU pe care-l vom vedea, abia în toamna anului următor. Acțiunea va avea loc în anii ’90, atunci când un Nick Fury tânăr și jucat de același Samuel L. Jackson o va recruta pe Carol Danvers (interpretată de Brie Larson) la SHIELD pentru a proteja lumea de un război intergalactic.

6. Avengers 4 (3 mai 2019)

Șiiii concluzia primilor (deja) 11 ani (la vremea respectivă) de MCU va fi oferită de al patrulea Avengers, în care în sfârșit aflăm ce s-a ales de super-eroii care s-au evaporat în Infinity War și cum plănuiesc să-l înfrângă pe Thanos. Totodată de data asta aflăm și cine o să moară pe bune.

7. Gambit (7 iunie 2019)

Channing Tatum e protagonistul unui film la care se tot lucrează din 2014. Gambit face parte din universul X-Men, așa că după ce oamenii au tot angajat și dat afară regizori și scenariști acum s-ar putea să se lovească de problema numită „Disney”. Până atunci, însă, Tatum tot speră să fie și el super-erou.

8. Spider-Man: Far From Home (5 iulie 2019)

Oarecum haios, sequelul de la Homecoming se va numi Far From Home. Va avea loc în Paris după concluzia Infinity War, deci spoiler, știm că Spider-Man supraviețuiește. Deși nu-i oficial încă, e foarte probabil ca antagonistul filmului să fie Mysterio, interpretat de Jake Gyllenhaal.

9. The New Mutants (2 august 2019)

Încă un film cu mutanți a cărui soartă e incertă și încă un Stark din Game of Thrones în prim plan. The New Mutants aduce o abordare horror seriei de filme cu mutanți și o are drept protagonistă pe Maisie Williams. E un film care ar fi trebuit să fie lansat de mult, însă e amânat constant din diverse motive; gurile rele zic că motivele alea ar fi că-i foarte prost.

10. Morbius the Living Vampire (2019)

Povestea lui Morbius e asemănătoare cu cea a lui Spider-Man, doar că în loc să fie mușcat de un păianjen radioactiv este atacat de un liliac. Protagonistul filmului va fi Jared Leto, care-l joacă în aceeași perioadă de timp și pe Joker în cadrul filmelor DC Comics. Dacă am numărat eu bine ăsta va fi al treilea film al seriei Spider-Verse produs de Sony.

11. Guardians of the Galaxy Vol 3 (2020)

Ai zice că pentru un film MCU volumul al treilea din Guardians of the Galaxy e ca și asigurat, doar că după recenta concediere a regizorului James Gunn ca urmare a unor tweeturi postate în urmă cu 10 ani nimic nu mai e cert. Probabil că filmul se va face până la urmă, că Disney nu se încurcă, dar e interesat de văzut cum va arăta distribuția, mai ales că Bautista a declarat că-i de partea lui Gunn.

12. Doctor Strange 2 (TBA)

Încă un spoiler pentru Avengers 4 a fost oferit fanilor odată cu anunțarea filmului Doctor Strange 2. Da, bine, era evident că Cumberbatch nu s-a înhămat la un singur film solo, mai ales c-a avut și succes. Nu se știe încă nimic despre cum va arăta sequelul ăsta, doar că el există; și că probabil villain va fi Baron Mordo, interpretat de Chiwetel Ejiofor.

13. Black Panther 2 (TBA)

Același lucru ca mai sus: Black Panther a cucerit box-office-ul, a avut cele mai bune recenzii dintre toate filmele Marvel, deci era de așteptat că Wakanda să se întoarcă. Și aici se opresc informațiile despre Black Panther 2, probabil că Disney va da drumul la o mulțime de știri după ce aflăm ce se alege cu personajele în Avengers 4.

14. Black Widow (TBA)

Un film solo cu Natasha Romanoff e așteptat de fani de câțiva ani, iar Marvel a anunțat recent că se va face. Ținând cont de istoricul personajului în benzile desenate e foarte probabil ca acțiunea din Black Widow să se petreacă undeva în trecut și să se axeze pe relația spionului rus cu Clint Barton, aka Hawkeye, aka Jeremy Renner, aka cel care nu a fost prezent în Infinity War și nimeni nu știe de ce.

15. X-Force (TBA)

X-Force ar putea fi la fel de bine Deadpool 3, în contextul în care anti-eroul o să fie personaj central împreună cu o echipă de mutanți de categoria B, ca să zic așa; echipă care a fost deja testată cu succes (dacă nu ținem cont de faptul că unele personaje au murit) în Deadpool 2. Din distribuție vor mai face parte Cable și Domino.

16. Multiple Man (TBA)

Încă un film cu mutanți. Observi câte sunt? Deja am pierdut șirul. Sper să nu se trezească Disney să le anuleze pe toate. Sau poate… Multiple Man va fi jucat de James Franco, care revine într-un rol Marvel după ce l-a interpretat pe Harry Osborn/Green Goblin în trilogia Spider-Man. Altfel, filmul pare o încercare disperată de a revitaliza universul mutanților din toate unghiurile posibile.

17. X-23 (TBA)

Că tot vorbeam de mutanți… Filmul dedicat lui X-23 n-are încă un titlu de sine stătător, deci nu știm dacă-i va zice chiar așa sau se va numi altfel. Știm că după apariția personajului în Logan și după retragerea lui Hugh Jackman din activitatea sa de Wolverine un spin-off cu Laura, clona și fiica sa (kind of) era continuarea firească.Plus că personajul a dovedit că are priză la public.

18. Doctor Doom (TBA)

În ciuda eșecurilor răsunătoare oferite de Fantastic Four, Doctor Doom reprezintă unul dintre cei mai puternici antagoniști pe care Marvel îi are. În benzile desenate este liderul unui regat pe care și l-a creat de la zero, numit Latveria, și posesorul unor tehnologii futuriste. Filmul său va fi dezvoltat de creatorul seriilor Fargo și Legion și va fi un thriller politic.

19. Kitty Pride (TBA)

Încă un film cu mutanți; măcar Kitty Pride e drăguță; și trece prin pereți. Filmul va fi dezvoltat de regizorul Deadpool, Tim Miller, iar scenaristul va fi chiar Brian Michael Bendis, omul din spatele multor povești Marvel în ultimul deceniu. Apropo de asta, titlul provizoriu al filmului e „143”, aluzie la numărul #143 din benzile desenate Uncanny X-Men.

20. The Eternals (TBA)

The Eternals e unul dintre filmele pe care Marvel le-a confirmat cel mai recent și promite să ducă explorarea spațiului la un nivel superior seriei Guardians of the Galaxy; sau cel puțin promitea, înainte să-l dea afară pe James Gunn. Cei cunoscuți drept „Eternii” sunt de fapt o rasă umană ce a întâmpinat o dezvoltare superioară pământenilor.

21. Silk (TBA)

Silk e cel mai recent film anunțat de Sony. Personajul central este o super-eroină cu origini ameri-coreene numită Cindy Moon. Colegă cu Peter Parker Cindy are aceași soartă ca acesta, dezvoltând puteri similare, doar că în loc să-și zică Spider-Woman (pentru că numele era deja luat) și-a zis Silk. Producția nu are încă regizor, scenarist sau distribuție.

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.