Malaezu.ro

InfoGeek #3: Când apare filmul despre originile lui Voldemort

Săptămâna trecută s-a lansat primul trailer pentru Avengers: Infinity War, care a devenit între timp cel mai urmărit trailer din toate timpurile. Îl poți vedea sau revedea aici. Am intrat în decembrie, lună care e de vreo doi ani dedicată filmelor Star Wars, iar în vreo două săptămâni apare și The Last Jedi pe marile ecrane. Până atunci, însă, mai avem niște noutăți care posibil să-ți fi scăpat pe internet printre pozele de la parada de 1 Decembrie și urările de la mulți ani de Sfântul Andrei.

1. Anul următor putem vedea „Voldemort: Origins of Heir”, un film făcut de un fan al universului Harry Potter ce va fi disponibil pe Youtube începând cu data de 13 ianuarie. Dacă e prima oară când auzi de subiectul ăsta te invit să dai un like paginii de Facebook ca să fii la curent cu ce se întâmplă. Pe scurt e vorba de o producție fan-made care nu are vreo legătură cu restul filmelor Harry Potter sau Fantastic Beasts și care prezintă povestea lui Tom Riddle înainte ca acesta să devină Voldemort. Îți las mai jos și trailerul, treaba pare serioasă, iar eu sunt foarte curios să văd rezultatul final.

2.Margot Robbie va fi protagonista unui film solo cu Harley Quinn. Personajul ei a prins atât de bine încât în prezent sunt zvonuri cu privire la nu mai puțin de patru filme care ar avea-o implicată pe Harley: Suicide Squad 2, Joker & Harley, Gotham City Sirens, plus un film solo. Dintre toate astea, doar cel cu Joker nu a fost confirmat încă, celelalte trei fiind deja oficiale. Filmul dedicat lui Harley va fi separa de DCEU și de poveștile construite în jurul său, iar dacă ai citit niște benzi desenate cu personajul ăsta probabil că deja te gândești la multitudinea de direcții în care ar putea merge povestea. Îți las articolul ăsta pentru mai multe detalii.

3. Marvel pregătește seria World War Hulk II. De data asta e vorba de benzile desenate și nu de universul cinematografic, însă cele două se pot întâlni pe viitor, mai ales că MCU se pregătește să facă niște schimbări în rândul personajelor odată cu Avengers 4. În comicsurile din prezent Hulk este Amadeus Cho, iar World War Hulk II este sequelul primei povești care-l avea ca protagonist pe Bruce Banner. Dacă te interesează subiectul poți citi aici mai multe.

4. Netflix va ecraniza seria de benzi desenate Sabrina the Teenage Witch. Puțină lume știe că, dincolo de Marvel și DC Comics, universul benzilor desenate înseamnă ceva mai mult. Avem de exemplu Archie Comics, o serie care s-a bucurat deja de prima ecranizare odată cu serialul Riverdale și care primește acum un al doilea titlu: Sabrina the Teenage Witch. Netflix a comandat deja două sezoane a câte 10 episoade fiecare, însă momentan nu există o dată de lansare a producției. Găsești ceva mai multe informații în articolul ăsta.

5. A apărut prima poză cu Robin, protagonistul noului serial Titans. Independent de serialele din Arrowverse și de Gotham, DC mai bagă o fisă cu Titans, un nou serial bazat pe echipa de super-eroi condusă de Robin după ce acesta iese de sub aripa lui Batman. De-a lungul timpului Titans (sau Teen Titans) au avut în componență mai multe personaje și mai mulți Robini la cârmă, însă pentru ecraizarea asta s-a ales varianta lui Dick Grayson (jucat de Brenton Thwaites), alături de Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft), Beast Boy (Ryan Potter) și Hawk & Dove (Alan Ritchson și Minka Kelly). Prima poză cu Robin e mai jos, iar sursa ei e asta de aici.

Tagged in:, , ,
Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.