Malaezu.ro

Alpin Resort este unul dintre cele mai faine locuri la care am fost cazat în România

Săptămâna trecută am fost într-un mic team building alături de colegii din Kooperativa 2.0 în Poiana Brașov. Foarte constructiv, de altfel, că nu știi niciodată ce discuții și povești se leagă într-o piscină sau la un biliard. Dacă intrați pe hashtagul #AlpinResort pe Instagram puteți găsi o galerie destul de impresionantă de poze de acolo, ca să înțelegeți că nu spun prostii.

Am stat o noapte la Alpin Resort, insuficient pentru a putea profita de tot ce are de oferit locul ăla, astfel încât o să vă povestesc ce-am experimentat eu și-am să vă las în final o listă de link-uri pentru a vedea de ce s-au bucurat și colegii mei.

850 de locuri de cazare în trei facilități diferite

Evident că nu am stat în fiecare, că mi-a fost suficient apartamentul cu două camere + living pe care l-am avut. Dar am fost într-un fel de misiune de recunoaștere și am văzut cam cum arată fiecare tip de cameră.

Întâi de toate, complexul Alpin Resort e împărțit în trei facilități de cazare diferite: Hotel Alpin, Aparthotel și Alpin Casa. Eu am stat într-un apartament din Aparthotel, însă mi-a plăcut mult cum erau gândite și celelalte camere. În sensul în care, în funcție de scopul și durata vizitei, cum ar zice un clasic, puteți alege ce preferați. De exemplu, în Alpin Casa camerele au un iz tematic al anilor ’30, poate merge de-o escapadă romantică, în timp ce apartamentele pot fi exploatate de familii sau, cum am făcut noi, în team buildinguri.

Ideea e că Alpin Resort e cel mai mare complex din România, din afara Bucureștiului, astfel că sigur o să găsiți ceva potrivit nevoilor voastre dacă ajungeți acolo.

Am văzut un meci de la EURO 2016 din piscina hotelului

Asta a fost una dintre cele mai interesante experiențe din perioada cu pricina. Adică, da, Alpin Resort are un bazin imens, semiolimpic în care mi-am făcut de cap, un jacuzzi și o piscină pentru copii lângă, dar și două saune (una uscată și una umedă). Partea cea mai tare e că m-a găsit ora 19 în piscină, exact când trebuia să înceapă meciul dintre Austria și Ungaria. De-aici și până la a conecta un cablu și a proiecta meciul pe un ecran a fost un singur pas. Și, vai, ce experiență faină a fost să mă bucur de fotbal dintr-o piscină!

Tot pe partea de health, locul vine și un centru SPA uriaș pe care, însă, l-am verificat doar din priviri. Mi l-a prezentat cineva, mi-a arătat acolo toate sălile de masaj, toate pachetele, a pomenit ceva de niște împachetări cu ciocolată, mă rog, chestii complicate și rafinate. Ideea e că eu tot cu gândul la piscina aia eram, așa că le-am lăsat pe fete să se bucure (link-uri la final).

alpin_resort_piscina

Am gustat din viciul escape room-urilor la cel mai mare centru din țară

Am povestit pe larg despre asta aici. Ideea e că am reușit să corup niște suflete inocente să intre cu mine în prima cameră de escape, pentru ca la final să-și dorească să mai facă una; și încă una; și tot așa. Din cauza timpului ne-am limitat la doar două camere, însă eu mi-am făcut promisiunea de a mă întoarce și pentru celelalte.

Pe lângă escape rooms, pe partea de fun Alpin Resort vine și cu o sală de jocuri în care găsiți de la fussball și air hockey la mese de biliard și jocuri de tip arcade. Alte chestii de care aș fi profitat ceva mai mult dac-aș fi avut timp, dar a trebuit să mă bucur de cât mai multe activități. Bonus, există chiar și un loc de joacă outdoor pentru copii, cu leagăne, tobogane și toate cele.

Și pentru că tot am zis de viciul escape-urilor, Alpin Resort are și un centru de detoxifiere pentru tot felul de plăceri vinovate. Dacă intrați pe site vedeți acolo detalii despre tot ce înseamnă treaba asta. Mie mi se pare o chestie tare interesantă, deși o priveam fără să înțeleg mare lucru la început, mi-a explicat cineva ce înseamnă și cum se procedează, iar acum mă uit la partea asta de detox cu alți ochi.

alpin_resort_escape_room

Despre experiența de la Alpin Resort au mai scris Bianca, Irina, Claudiu, plus Cosmin (despre prima aventură într-un escape room).

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.